Ο Ιωάννης Αθανασόπουλος αποκάλυψε μικρά μυστικά που δεν γνωρίζαμε για εκείνον.

«Δούλευα σε ένα spa στο Κολωνάκι ως υπεύθυνος, εκεί οι πελάτισσες είναι πιο καθωσπρέπει και μου είπαν ότι δεν ταιριάζει το Γιάννης. Άρχισαν να με αποκαλούν Ιωάννη οπότε και έμεινε. Είναι λίγο σοκαριστικό, με την καλή έννοια, αυτό που συνέβη μετά από 5 επεισόδια συμμετοχής στο σίριαλ, δεν περιγράφεται. Πριν ένα μήνα, μια κοπέλα άνοιξε το παράθυρο του αυτοκινήτου και μου φώναξε: “Γιάννο, σε παντρεύομαι” και μια άλλη κοπέλα, που είδα τυχαία σε ένα μαγαζί, μου έφερε δύο τεράστια βάζα με μέλι».

Όσο για το αν έχει δεχθεί απόρριψη από τις γυναίκες είπε στο «Στη φωλιά των κούκου»: «Και βέβαια έχω φάει χυλόπιτες, ειδικά στο σχολείο που ήμουν πιο παχουλούλης αλλά όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι. Όταν ήμουν στην 3η Λυκείου ήμουν 95 – 100 κιλά. Φορούσα 29 νούμερο παντελόνι και όταν τελείωσα τις πανελλήνιες φορούσα 36, 37».

Ενώ εξομολογήθηκε τον λόγο που η μητέρα του τον αποκαλεί πάπια. «Μπορεί κάθε μέρα να κάνει τρεις με τέσσερις φορές μπάνιο. Θα κάνω μπάνιο όταν ξυπνήσω, όταν γυρίσω, μετά το γυμναστήριο και πριν κοιμηθώ. Για αυτό και η μαμά μου με φωνάζει πάπια».