«…Κάθε γλυκό είναι διαφορετικό όπως και τα γούστα των ανθρώπων όπως και κάθε ένας από εμάς. Κι όμως τα γλυκά κατάλαβαν κάτι που δεν έχουν καταλάβει ακόμα οι άνθρωποι, πως δεν χρειάζεται να παλεύουν για το καλύτερο, γιατί δεν υπάρχει καλύτερο, δεν υπάρχει πρώτο…» 

Μαθήματα αγάπης και ομόνοιας έδωσαν χθες το απόγευμα τα παιδιά του βρεφονηπιακού σταθμού ΜΑΘΑΙΝΩ ΠΑΙΖΩ ΓΕΛΩ στον πολυχώρο πολιτισμού ΜΗΧΑΝΟΥΡΓΕΙΟ αφήνοντας έκπληκτους γονείς και συγγενείς. Παρά το πολύ νεαρό της ηλικίας τους τα παιδιά έδωσαν μια φαντασμαγορική παράσταση, με πρωτότυπο σενάριο και ειδικές κατασκευές σκηνικών και ενδυμάτων, σχολιάζοντας γεγονότα της επικαιρότητας και περνώντας έμμεσα μηνύματα κρυμμένα κάτω από τα λαμπερά περιτυλίγματα. Σε μια κουζίνα κάπου στην Ελλάδα τα γλυκά επαναστάτησαν προσπαθώντας να αποδείξουν ότι υπερτερούν έναντι των άλλων χριστουγεννιάτικων γλυκών, πάλεψαν για την κυριαρχία. Στο τέλος όμως κατάλαβαν κάτι που δεν έχουν καταλάβει ακόμα οι άνθρωποι…  Στην ιδέα, στα κείμενα και στη σκηνογραφία ο νηπιαγωγός Αλέξης Φραγκούλης. 

Η ιδιοκτήτρια, Κοντογεωργοπούλου Ευαγγελία και το προσωπικό του ΜΑΘΑΙΝΩ ΠΑΙΖΩ ΓΕΛΩ σας εύχονται καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά.