Τον έχουμε δει φέτος στην τηλεόραση, τον έχουμε δει στον κινηματογράφο, τον βλέπουμε πλέον και στο θέατρο. 

Ο Άγγελος Ανδριόπουλος συμμετέχει σε μία αξιόλογη παράσταση που έκανε μια επιτυχημένη και αρκετά καλή πρεμιέρα στις 16 Δεκεμβρίου. Ο Πατρινός ηθοποιός που κάνει συνεχώς βήματα ανόδου, σταθερά και αργά, ως αποτέλεσμα της δουλειάς που κάνει, παίρνει μέρος στην παράσταση «Η Λαίδη Μάκβεθ του Μτσένσκ» που ανεβαίνει στο θέατρο Vault. 

Πρόκειται για ένα ταξικό και βαθιά πολιτικό θρίλερ, που πραγματεύεται την ιστορία μιας νεαρής γυναίκας φυλακισμένης σε έναν άθλιο γάμο, ένα θέμα που συναντάμε σε μερικά από τα μεγαλύτερα μυθιστορήματα και θεατρικά έργα των τελευταίων δεκαετιών του 19ου αιώνα όπως τη Madame Bovary, την Anna Karenina, τη Νόρα, και την Hedda Gabler. 

Το έργο διαπραγματεύεται τη μοναξιά, την αγάπη, την πλήξη της ανθρώπινης ύπαρξης και τον έρωτα που κατακλύζει και δαμάζει, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο σκηνοθετικό σημείωμα, τον έρωτα δύο διαφορετικών ανθρώπων, τη δίψα για ισότητα των δύο φύλων, το αχόρταγο πάθος, την επιβίωση και τελικά την ίδια την ύπαρξη του ανθρώπου. 


Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Ένκε Φεζολλάρι και ο Πατρινός ηθοποιός έχει το ρόλο του Σεργκέι, ενώ τη διασκευή του έργου έχει κάνει η Μαρία Σκαφτούρα, η οποία παίζει και τη Λαίδη Μάκβεθ. 

"Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέρος αυτής της παράστασης γιατί πήγα ένα βήμα παραπέρα. Αυτό είναι το ωραίο σε αυτήν τη δουλειά, μένεις στάσιμος μόνο αν το επιλέξεις" τονίζει μιλώντας στο patrasevents.gr o Άγγελος Ανδριόπουλος. 

"Έχω μία υπέροχη συνεργασία με όλους τους συντελεστές της παράστασης και πιστεύουμε ότι έχει βγει ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα που θα ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς θεατές".

Όσο για το ρόλο που υποδύεται και διαπραγματεύεται; "Ο Σεργκέι είναι ένας ήρωας που αγωνίζεται για το δικό του καλύτερο. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να πληγώνει όσους βρίσκονται γύρω του. Έρωτας και θάνατος βαδίζουν χέρι χέρι από τη στιγμή που αντικρίζει την Λαίδη Μάκβεθ".