Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019, στον Παλαιό Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα Πατρών Εσπερινός και Παράκληση Υπέρ Υγείας για τα μέλη και τους φίλους της ΕΕΑΣΚΠ και στη συνέχεια στο καφέ ¨Μυλωνάς¨ τα μέλη και οι φίλοι του Σωματείου, απόλαυσαν μια γιορτινή βραδιά με καφέ, τσάι και εδέσματα, προσφορά του Ε. Σ. Ι. Ναού Αγ. Ανδρέα, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων.

Την Παράκληση Υγείας τέλεσε ο Πρωτοπρεσβύτερος του Ι. Ναού Πατήρ Νικόλαος Σκιαδαρέσης και τίμησαν με την παρουσία τους μέλη Δ.Σ. και εκπρόσωποι Ομοσπονδιών και συλλόγων όπως ¨ΕΣΑμεΑ¨-¨ΠΟΜΑμεΑ¨, ¨ΕΛΕΑΝΑ¨, ¨ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ¨, Σωματείο Ατόμων με Αναπηρία Αχαΐας, κ.α. Παρευρέθηκαν επίσης συνεργάτες, εθελοντές, φίλοι και μέλη της ΕΕΑΣΚΠ και αντάλλαξαν μεταξύ τους όμορφες ευχές για Καλές Γιορτές.

Η Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΕΑΣΚΠ, ευχαριστούν θερμά το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγίου Ανδρέα και ειδικά τον Πρωτοπρεσβύτερο Πατέρα Νικόλαο Σκιαδαρέση για την πολύτιμη στήριξή τους στο εθελοντικό έργο της ΕΕΑΣΚΠ, τη διεύθυνση του καφέ ¨Μυλωνάς¨ για τη ζεστή φιλοξενία, τα μέλη, τους φίλους και τους εθελοντές καθώς και όλους τους παρευρισκόμενους και εύχεται Χαρούμενες Γιορτές με Υγεία & Αγάπη σε όλους!