Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ της Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών σε ανακοίνωσή της, αναφέρει τα εξής: "Στο πλαίσιο της κοινωνικής μας δράσης και σε συνεργασία με το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Κιβωτός Αγάπης», συλλέξαμε σήμερα Τρίτη 17 Δεκεμβρίου τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη προσωπικής φροντίδας, με σκοπό την ενίσχυση της προσπάθειας του ιστορικού Σωματείου της πόλης της Πάτρας, που φιλοξενεί άτομα με βαριές νοητικές και σωματικές αναπηρίες.

Η συλλογή των τροφίμων και των ειδών προσωπικής φροντίδας έγινε τις πρωινές ώρες στους χώρους των Τμημάτων του Πανεπιστημίου μας. Φοιτητές και φοιτήτριες ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα μας για προσφορά εν όψει των ημερών των Χριστουγέννων.

Κατόπιν της συλλογής, Μέλη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, Υπεύθυνοι των οργανώσεων της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και Πρόεδροι Φοιτητικών Συλλόγων του Πανεπιστημίου Πατρών επισκεφθήκαμε τις εγκαταστάσεις του Σωματείου και παραδώσαμε τα τρόφιμα και τα είδη προσωπικής φροντίδας, ενημερωθήκαμε για την ίδρυση, την ιστορία, τη δραστηριότητα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η «Κιβωτός Αγάπης» και τέλος ανταλλάξαμε ευχές για τις ημέρες των Χριστουγέννων και το νέο Έτος.

Από πλευράς μας, ευχαριστούμε τους συμφοιτητές μας για την ανταπόκριση τους στην πρόσκληση μας για βοήθεια του Σωματείου και προτρέπουμε όλη την φοιτητική κοινότητα να συμβάλει οποτεδήποτε και με οποιονδήποτε τρόπο την αγαθόεργο δράση του Σωματείου. Συνεχίζουμε τις δράσεις που μας φέρνουν πιο κοντά σε αυτούς που μας έχουν ανάγκη. Εκ των μελών της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ",