Βαλίτσες, προετοιμασίες, αεροδρόμια και η πολυπόθητη στιγμή έφτασε για τη χρυσή 5άδα του GNTM. Τα κορίτσια προσγειώθηκαν ομαλά στο Μιλάνο, στη νέα τους διεθνή πραγματικότητα, καθώς η Ζενεβιέβ Μαζαρί και η Έλενα Χριστοπούλου φρόντισαν να τους δώσουν μια γερή γεύση ιταλικής μόδας και αισθητικής.

Ένας οίκος υψηλής ραπτικής, μια boutique υψηλής αρωματοποιίας και το εργαστήρι της master tailor των μεγαλύτερων ιταλών σχεδιαστών, αποτέλεσαν τις στάσεις ενός ιδιαίτερου fashion tour για τα κορίτσια του Greece’s Next Top Model.

Ο τελικός προορισμός όμως τους επεφύλαξε μια μεγάλη έκπληξη. Στο showroom του οίκου Βlumarine οι κριτές του GNTM συνάντησαν τα κορίτσια για να τους ανακοινώσουν πως η πρώτη δοκιμασία αποχώρησης, επί ιταλικού εδάφους, θα πραγματοποιηθεί άμεσα και θα αποτελείται από δύο μέρη.

Μετά από μια περιήγηση στο χώρο και μια γνωριμία με τη φιλοσοφία του οίκου, τα κορίτσια του GNTM ξεκίνησαν fitting, καθώς η κάθε μία έπρεπε να κάνει πασαρέλα με τέσσερα διαφορετικά looks από τη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020. Το άγχος και η αγωνία δεν έλειπαν ενώ οι λεπτομέρειες μπήκαν στο μικροσκόπιο.

Στη φωτογράφιση, που ακολούθησε, οι τοπ 5 του GNTM προσπάθησαν να βγάλουν στον φακό το απόλυτο “Βlumarine girl”. Αυτό ήταν και το κλικ, που έφτασε στους κριτές για να ολοκληρώσουν την ετυμηγορία τους.

Οι τέσσερις κριτές αποφάσισαν πως πρέπει να αποχωρήσει από το GNTM η Χαρά Παππά.


Η αποχώρηση της Χαράς Παππά από το GNTM