Σφοδρή αντιπαράθεση προκάλεσε στη Βουλή η καταγγελία ότι δυνάμεις της αστυνομίας στοχοποίησαν μια νεαρή κοπέλα, αναγκάζοντάς την να κατεβάσει το παντελόνι της.

Το θέμα έθιξαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης και Ευκλείδης Τσακαλώτος, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι έχει αφήσει την αστυνομία ελεύθερη να επιτίθεται στη νεολαία. «Ποιος έχει το δικαίωμα να στοχοποιεί την νεολαία; Δεν είναι δυνατόν να μπαίνετε στα κέντρα διασκέδασης με προτεταμένα τα όπλα και να βγάζετε τους νέους από τους κινηματογράφους», είπε προς τα κυβερνητικά έδρανα ο Πάνος Σκουρλέτης.

«Μην στοχοποιείτε την αστυνομία με fake news»

Για δημιουργία εντυπώσεων κατηγόρησαν τον ΣΥΡΙΖΑ βουλευτές της ΝΔ. «Γίνεται προσπάθεια καλλιέργειας κλίματος για στοχοποίηση της νεολαίας. Το περιστατικό που ακούστηκε πριν λίγη ώρα δεν ξέρω αν ευσταθεί. Πάψτε να στοχοποιείτε την ελληνική αστυνομία με fake news. Το να σέβεσαι τη νομιμότητα και τη νεολαία και τους νόμους του κράτους δεν είναι παραβατικότητα, είναι κανονικότητα», σχολίασε ο Χρήστος Μπουκώρος, ενώ ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος λίγο αργότερα έκανε λόγο για περιστατικό που είτε δεν υπάρχει, είτε παραφουσκώθηκε.

«Τι μας είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ απαντώντας στην καταγγελία Σκουρλέτη; Ότι όλα εξετάζονται από την ΕΛ.ΑΣ. και να μην χτυπάμε την αστυνομία. Μετά από αυτή την παρέμβαση η νεολαία θα έχει μεγάλη ανακούφιση καθώς είμαστε στη γη του Κάφκα. Ξέρουμε ότι υπάρχει λευκή επιταγή στην αστυνομία ενάντια στην νεολαία μας», ανέφερε, απαντώντας στον Χρήστο Μπουκώρο ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.