Στον Τομέα Τουρισμού του Κινήματος Αλλαγής, ως αναπληρώτρια Γραμματέας, ορίστηκε η αρχιτέκτονας- μηχανικός Ολυμπία Λόη, υποψήφια βουλευτής στις τελευταίες εθνικές εκλογές στο νομό Αχαΐας. Επικεφαλής του Τομέα και Γραμματέας ορίστηκε ο πρώην υπουργός Γιώργος Νικητιάδης.

Μαζί με την κ. Λόη, αναπληρωτές Γραμματείς ορίστηκαν, επίσης, τα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής Ισμήνη Μώρου και Γιώργος Πουσσαίος.

Η Ολυμπία Λόη γεννήθηκε στην Πάτρα το 1972. Είναι αρχιτέκτονας-μηχανικός, με μεταπτυχιακή ειδίκευση στον περιβαλλοντικό σχεδιασμό πόλεων και κτιρίων. Από το 1999 έως το 2010 εργάστηκε ως ελεύθερη επαγγελματίας ενώ τα τελευταία εννέα χρόνια είναι στέλεχος της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Για έξι χρόνια υπήρξε εργαστηριακός συνεργάτης στο ΑΤΕΙ Πατρών, σε διάφορα αντικείμενα διδασκαλίας.

Έχει αναπτύξει σημαντική συνδικαλιστική δράση, ως Γενική Γραμματέας του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων νομού Αχαΐας και ως μέλος του προεδρείου της Διοικούσας Επιτροπής του Τεχνικού Επιμελητηρίου Δυτικής Ελλάδας, έως το 2018. Κατά τις πρόσφατες εκλογές στο ΤΕΕ, εξελέγη πρώτη στο Πειθαρχικό Συμβούλιο, ενώ είναι εκλεγμένο μέλος και της Αντιπροσωπείας του Πανελληνίου Συλλόγου Αρχιτεκτόνων.

Μιλά τρεις ξένες γλώσσες (αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά) και έχει ασχοληθεί ενεργά με την υλοποίηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων και δράσεων.