Μια σπαρταριστή κωμωδία που ανεβαίνει για πρώτη φορά στο θεατρικό σανίδι της Πάτρας και συγκεκριμένα στο θέατρο Επίκεντρο+, έρχεται με πολλές υποσχέσεις στην θεατρική πραγματικότητα της χειμερινής σεζόν της πόλης, για να μας υποσχεθεί άφθονο γέλιο. 

Ο τίτλος της κωμωδίας αυτή τα λέει άλλωστε όλα: "Δεν θα με τρελάνει εσύ εμένα" και πρόκειται για ένα έργο που έχει γράψει το δίδυμο του Παναγιώτη Καποδίστρια και του Αργύρη Γιαμάλογλου που θεωρούνται από τους πιο ανερχόμενους θεατρικούς κωμικούς συγγραφείς της εποχής μας και οι οποίοι βρέθηκαν στην Πάτρα και βράδυ του Σαββάτου και παρακολούθησαν από κοντά στην παράσταση. 

Η σκηνοθεσία του έργου είναι της Έφης Κεραμίδα και σύμφωνα με τους συντελεστές της πρόκειται για φαρσοκωμωδία που ξεφύγει όμως από τα κλασικά δεδομένα, γίνεται ανατρεπτική, αλλάζοντας τους κανόνες και τις φόρμουλες για τους πρωταγωνιστές και τους δεύτερους ρόλους, δίνοντας στους τελευταίους το κλειδί για να εξελίσσεται η πλοκή. 

Όσο εξελίσσεται η πλοκή, τόσο το γέλιο μεγαλώνει και φτάνει στο σημείο να ανατρέψει ακόμα και τα δεδομένα που υπάρχουν μεταξύ ηθοποιών και θεατών, "ορχήστρας" και πλατείας, βάζοντας μέσα στο παιχνίδι της υπόθεσης, το κοινό που παρακολουθεί, έχοντας μεταξύ ξεκαρδιστεί από τα όσα συμβαίνουν πάνω στη σκηνή. 


Είναι μια κωμωδία ανατροπής που σπάει τις κλασικές φόρμουλες και στο καστ της παράστασης βλέπουμε μεταξύ των ηθοποιών ονόματα έμπειρα που έχουν γράψει την δική τους διαδρομή όλα αυτά τα χρόνια πάνω στη σκηνή, αλλά και νέους που τώρα κάνουν την εμφάνιση τους, αφήνοντας αρκετές υποσχέσεις. 

Το μηνύματα που έχουν εισπράξει οι συντελεστές της παράστασης μέσα τις φορές αυτές που το έργο έχει ανέβει στη σκηνή του θεάτρου Επίκεντρο + είναι κάτι παραπάνω από θετικά και όλα δείχνουν ότι η ανταπόκριση του κοινού της Πάτρας θα είναι μεγάλη. Εμείς μία μέρα ακριβώς μετά την πρεμιέρα που έγινε την Πέμπτη στις 12 Δεκεμβρίου, μιλήσαμε με τέσσερις από τους ηθοποιούς της παράστασης. 

Την Ελένη Σαρακίνη, τον Νικόλα Μιτσόβα, την Μαρία Γιαννοπούλου και τον Ασημάκη Στρατογιάννη.

Δείτε το βίντεο. 


Μια τρελή - τρελή παράσταση που θα μας κάνει σκάσουμε στα γέλια


(Οι φωτογραφίες είναι μετά από το τέλος της παράστασης).