Η Πάτρα έχει φορέσει τα γιορτινά της και από ψηλά είναι υπέροχη, με το κέντρο της πόλης φωτισμένο τις νύχτες, να μοιάζει μαγικό, έχοντας πάρει κάτι από την λάμψη των άστρων και του φωτεινού αστεριού που ανατέλλει αυτές τις μέρες στις καρδιές του κόσμου. 

Η χριστουγεννιάτικη Πάτρα και ο στολισμός της, στην Τριών Συμμάχων, στην πλατεία Γεωργίου, στην πλατεία Όλγας έχει δώσει ένα άλλο ύφος στην αέρα αυτής της πόλης και της πολιτείας που της νύχτες προβάλλει μέσα από τα φώτα της, έτοιμη σαν μεθυσμένη από χαρά και αισιοδοξία για να υποδεχθεί τις γιορτές και την μαγεία των ημερών που έρχονται. 

Το drone της Photofx και του Δημήτρη Λαμπρόπουλου πέταξε ψηλά την ημέρα των εγκαινίων του χριστουγεννιάτικου χωριού της πλατείας Γεωργίου και κατέγραψε την πολιτεία της Πάτρας, αλλά και τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί στην καρδιά της πόλης για να βρεθεί κοντά στο άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου, σε ένα σκηνικό βγαλμένο από παραμύθι. 

Το βίντεο και οι φωτογραφίες μας βάζουν σίγουρα στο κλίμα της γιορτινής Πάτρας και της μαγείας των ημερών που έρχονται. Merry Christmas 2019