Αν θέλετε ένα μυστικό να παραμείνει μυστικό, τότε μην το πείτε σε αυτά τα τρία ζώδια.

Ζυγός

Πρώτο και χειρότερο! Ο Ζυγός τρελαίνεται να λέει ιστορίες και να διηγείται οτιδήποτε. Είναι φαφλατάς και θέλει να μιλάει συνέχεια. Μια από τις ιστορίες του μπορεί να γίνει άνετα και το δικό σας μυστικό, το οποίο θα το «καρφώσει» με όλες τις λεπτομέρειες. ΟΛΕΣ. Ο Ζυγός αν δεν κρατήσει μάλιστα και το κοινό με κομμένη την ανάσα μπορεί να βάλει και άπειρες «σάλτσες» για να εμπλουτίσει την ιστορία του. Δεν τον λένε τυχαία κουτσομπόλη!

Δίδυμος

Οποιοσδήποτε Δίδυμος δεν είναι άξιος εμπιστοσύνης. Η διάθεση τους για επικοινωνία μπορεί να τους κάνει να υπερβάλλουν στα λεγόμενά τους διότι θέλουν συνέχεια να έχουν κάτι να πουν. Τι τους αρέσει να λένε; Τα δικά σου μυστικά! Η παρόρμηση τους δεν τους κρατάει πίσω και επιπλέον έχουν και άποψη για όλα. Το αγαπημένο τους άθλημα είναι να σχολιάζουν και να μιλάνε για προσωπικές ιστορίες. Αν αυτές οι ιστορίες είναι και ερωτικές… ακόμα καλύτερα!

Λέων

Δεν είναι μυστικό ότι ο Λέων δεν μπορεί κρατήσει το στόμα του κλειστό. Αλλά δεν μπορεί και να κρατήσει κανένα μυστικό ούτε προσωπικό, ούτε των άλλων. Δεν το κάνει επίτηδες απλά αυτό το ζώδιο έτσι είναι. Μαζί με τον Δίδυμο δε μπορούν να κάνουν μαραθώνιο κουτσομπολιού και να χασμουριέστε όλη την ημέρα. Οπότε προσοχή….