Μοιάζει με λατέρνα ο τρόπος που λειτουργεί. Το σκηνικό όμως θυμίζει ταβέρνα από σειρά εποχής.

Οι δύο οργανοπαίκτες έχουν πάρει τις θέσεις τους σε ένα από τα τραπεζάκια του μαγαζιού, με το πρώτο να παίζει το μπουζούκι του και τον άλλον την κιθάρα, ενώ στο βάθος διακρίνεται ο ταβερνιάρης, ο υπάλληλος που σκουπίζει και ο πελάτης που ήδη πρέπει να τα έχει τσούξει. 

Ο μουσικοί με τα όργανα είναι δεξιοτέχνες και ο ήχος που βγαίνει από το όργανα τους είναι μαγικός. Πού τα είδαμε εμείς όλα αυτά; Στην γιορτινή και χριστουγεννιάτικη Πάτρα και για την ακρίβεια στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου, στο πιο περίεργο και παράξενο κουκλοθέατρο που έχουμε δει ποτέ σε αυτή την πόλη. 

Το κουκλοθέατρο είναι δημιουργία και έμπνευση ενός street artist από την Πάτρα που ασχολείται χρόνια με τις τέχνες, την ζωγραφική και το κουκλοθέατρο δρόμου και κατάφερε να κέντρισει τα βλέμματα και την προσοχή όλων, με το παίξιμο και την δεξιοτεχνία που είχε. Μαζί του, στο πλευρό του είχε τον σκύλο του, τον πιο πιστό φίλο και σύντροφο του, ντυμένο μάλιστα με κασκόλ και έντονα γιορτινά χρώματα. 

Ο δεξιοτέχνης street artist μάγεψε τους πάντες με το κουκλοθέατρο του στον κατάμεστο από κόσμο πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου το μεσημέρι της Κυριακής, λίγα μέτρα πιο πέρα από εκεί όπου γινόταν το χριστουγεννιάτικο μπαζάρ της Φλόγας και έγινε ένα μέρος του γιορτινού κλίματος που επικρατούσε στο κέντρο της Πάτρας. 


Κουκλοθέατρο στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου