Ομαλά διεξάγονται οι εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου από το πρωί της Κυριακής με τον κόσμο να προσέρχεται στην έδρα του γραφείου, στην οδό Ζαΐμη 21.

Συνολικά στη Δυτική Ελλάδα, μέλη του Οικονομικού Επιμελητηρίου είναι πάνω από 1.600 άτομα. Αναλυτικότερα, 1046 είναι τα μέλη στην Αχαΐα, 379 στην Αιτωλοακαρνανία και 194 στην Ηλεία.


Για τις εκλογές μίλησε στο patrasevents.gr o νυν πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου και πολιτευτής της ΝΔ Γιώργος Κουτρουμάνης:

"Σήμερα οι συνάδελφοι οικονομολόγοι προσέρχονται στις κάλπες για την ανάδειξη των τοπικών διοικήσεων των περιφερειακών τμημάτων καθώς και της συνέλευσης των αντιπροσώπων, 200 σε όλοι την Ελλάδα, οι οποίοι με τη σειρά τους θα εκλέξουν την κεντρική διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Κατά τις 5 προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις για 15 ολόκληρα χρόνια οι συνάδελφοι οικονομολόγοι εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους τη ΔΗΚΙΟ αναδεικνύοντας τη συνεχώς πρώτη δύναμη και της ανέθεσαν τη διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Καλούμε τους συναδέλφους οικονομολόγους να μας κρίνουν για το έργο που επιτελέσαμε και να μας εμπιστευτούν δίνοντας μας για ακόμα μια φορά ισχυρή εντολή στη ΔΗΚΙΟ για ένα ισχυρό Οικονομικό Επιμελητήριο με μια εκπροσώπηση που του αξίζει."

Να σημειώσουμε πως οι κάλπες κλείνουν στις 6 το απόγευμα.