Στον καναπέ του Dot. βρέθηκε η Σμαράγδα Καρύδη.

Η ηθοποιός συναντήθηκε με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, όπου μίλησε για την παράσταση που σκηνοθετεί, αλλά και για τον Θοδωρή Αθερίδη.

Αρχικά ανέφερε για την παράσταση που σκηνοθετεί: «Έχω χαρεί πολύ με την παράσταση. Αποφάσισα να σκηνοθετήσω στο πλαίσιο των αποφάσεων που έχω πάρει για να πάψω να φοβάμαι. Θέλω να πάψω να αναβάλλω και να είμαι τεμπέλα. Από μικρή είχα ένα θέμα την έκθεση, έχω αγοραφοβία ή φοβάμαι γενικώς και κλείνομαι».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν έπρεπε να σκηνοθετήσει για πρώτη φορά όλο τον θίασο.

Για τις πρεμιέρες και το άγχος που βίωνε, είπε: «Πια μου αρέσουν οι πρεμιέρες. Στο παρελθόν έχω πάθει τα πάντα στις επίσημες πρεμιέρες. Τώρα έχω χαλαρώσει και με βοήθησε μια ατάκα που μου είχε πει κάποτε ο Λάκης Λαζόπουλος και την έχω κρατήσει»

Για τον Θοδωρή Αθερίδη, είπε: «Με έχει σκηνοθετήσει πάρα πολλές φορές. Έχω πάρει πολλά στοιχεία από τον Θοδωρή, με έχει βοηθήσει να χαλαρώσω. Ήμουν φοβική αρκετά. Δεν είμαι κατά κανένα τρόπο γιαγιά λόγω ότι απέκτησε εγγόνι. Είναι μια γλύκα ο μικρός. Έκανε μικρός παιδί ο Θοδωρής και τώρα η Φωτεινή έκανε και αυτή μικρή παιδί, όποτε είναι νέος παππούς».

Τέλος αναφέρθηκε στους γονείς της και το πόσο την σόκαρε το πόσο «ανοιχτοί» ήταν εκείνοι. «Ήμουν πιο μαζεμένη σαν χαρακτήρας, επειδή ήταν υπέρ εκδηλωτικοί οι γονείς μου», είπε χαρακτηριστικά.


Σμαράγδα Καρύδη: "Ήμουν φοβική. Μετά τον Θοδωρή χαλάρωσα αρκετά" | DoT