Το έχετε προσέξει; Ο μοναδικός ηθοποιός που ακόμα δεν έχει κληθεί από το καστ της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς του AΝΤ1 "Άγριες Μέλισσες" στο "The 2night show" είναι η Πατρινή ηθοποιός Έλλη Τρίγγου

Η Ασημίνα, η αγαπημένη του Νικηφόρου. Ποιος είναι ο λόγος που ένας από τους γνωστούς και αγαπημένους παρουσιαστές που έχει παραδεχθεί ανοικτά ότι είναι από τους φανατικούς τηλεθεατές αυτής της σειράς, δεν έχει καλέσει ακόμα τη δεύτερη βασική πρωταγωνίστρια στην εκπομπή του; 

Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες που έχουμε, ο λόγος που η Έλλη Τρίγγου δεν έχει πάει ακόμα στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, είναι ότι παρά τις προσπάθειες που έκαναν οι άνθρωποι της εκπομπής για να την έχουν καλεσμένη, εκείνη έχει αρνηθεί ευγενικά. 

Βλέπετε, η ταλαντούχα ηθοποιός που έχει κάνει ήδη αρκετές επιτυχίες στο θέατρο δεν αισθάνεται τόσο άνετα στην τηλεόραση. Η αλήθεια είναι ότι παρά τις συνεντεύξεις που έχει δώσει στα έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ όλο αυτό το διάστημα με την επιτυχία της σειράς, δεν την έχουμε δει ή τουλάχιστον δεν την θυμόμαστε να έχει μιλήσει ποτέ στα τηλεοπτικά κανάλια. 

Μένει να δούμε αν τελικά λυγίσει στη πίεση που δέχεται και εμφανιστεί κάποια στιγμή στο πλατό του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Έτσι και αλλιώς μέσα από την συμμετοχή της στη σειρά είναι πλέον μέσα στην τηλεόραση και σίγουρα είναι μία από τις ομορφότερες και σεμνότερες παρουσίες της φετινής τηλεοπτικής σεζόν.