Η πρώτη βραδιά του Outbox στην Πάτρα, με τους Mikee, Manolaco και Christian Campas, ήταν σίγουρα χορταστική. Όμως όταν ξεκινάς και μαθαίνεις να ακούς τέτοιες υπέροχες μουσικές στα αγαπημένα στέκια της πόλης σου, είναι δυνατόν να αρκεστείς μόνος σε μία βραδιά; 

Χρειάζονται και άλλες τέτοιες βραδιές για να χορτάσεις μουσικά την όρεξη σου και να ξεδιψάσεις στην ατέρμονη βρύση της ηλεκτρονικής μουσικής που όταν ξεκινούν να ρέουν από αυτήν οι ήχοι, οι μείξεις και οι αλλαγές, μοιάζει να είναι ατέλειωτο το νερό της, σαν να είναι βγαλμένο από την πηγή ενός ποταμού που βρίσκεται ασυνείδητα κάπου στα βάθη του μυαλού και της ψυχής σου. 

Όλα αυτά τα γνωρίζουν καλά και με το παραπάνω οι διοργανωτές του Outbox ως πρώτα από όλα γνήσιοι και αυθεντικοί λάτρες της dance μουσικής και ηλεκτρονικής σκηνής. Για αυτό και φρόντισαν να διοργανώσουν μετά από αυτή την πρώτη μαγική βραδιά που έγινε εκείνη την αξέχαστη Κυριακή του Νοέμβρη και μία δεύτερη. Μια δεύτερη που αναμένεται να είναι ακόμα πιο μαγική και σίγουρα πιο γιορτινή και χριστουγεννιάτικη.

Στον ίδιο χώρο, στα αγαπημένο σε όλους μας Disco Room, στην Αγίου Ανδρέου, σε έναν χώρο που αποδείχτηκε φιλόξενος και ζεστός για τους φίλους και τους φανατικούς της ηλεκτρονικής μουσικής, όχι μόνο της Πάτρας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής αφού για να δώσουν τότε το παρών σε εκείνη την υπέροχη βραδιά που έγινε, δεν ήταν λίγοι αυτοί που ταξίδεψαν χιλιόμετρα και χιλιόμετρα. Από το Αίγιο, από τον Πύργο, από την Αμαλιάδα, από το Λουτράκι, από την Κόρινθο και από την Αθήνα.


Manolaco


OutBox w/Agent Greg & Manolaco 22|12|19


Agent Greg

Πάμε όμως για άλλα πλέον. Στις 22 Δεκεμβρίου, η Outbox φέρνει στην Πάτρα τον Agent Greg, τον πράκτορα της dance μουσικής σκηνής που μαζί με τον γνώριμο πια σε όλους μας Manolaco, πρόκειται να τινάξουν τα decks στον αέρα και να δώσουν στην χριστουγεννιάτικη νύχτα της πόλης beats και ρυθμό. 

Για τον Manolaco τα έχουμε πει. Είναι αυτή τη στιγμή ο κορυφαίος ίσως εκπρόσωπος της electronic house μουσικής και έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα dj's του διεθνούς στερεώματος, ενώ έχει παίξει στην σταδιοδρομία του στα μεγαλύτερα clubs της Αθήνας, της Ελλάδος, αλλά και του εξωτερικού. 

Ο Agent Greg, guest dj του Dybbuk Athens και με τη νέα του επιτυχία BootyShake, όσο απίστευτο και αν φαίνεται, ξεκίνησε την σταδιοδρομία του στην μουσική ως κιθαρίστας - τραγουδιστής heavy metal συγκροτήματος. Την στροφή των 180 μοιρών την έκανε κάπως απότομα στη συνέχεια, όταν ανακάλυψε το ταλέντο που έχει στα decks, αποτέλεσμα της μανίας που πάντοτε τον διακατείχε να ψάχνει στα δισκάδικα για τα καλύτερα βινύλια. 

Άλλαξε πορεία στη μουσική και στη συνέχεια αναγκάστηκε να αλλάξει και nickname προσθέτοντας στο Dj Greg το Agent, ως απόρροια του πράκτορα, όπως τον έλεγαν κάποιοι φίλοι του. O Dj Agent Greg παίζει αυτή τη στιγμή στα μεγαλύτερα κλαμπ της χώρας τόσο τον χειμώνα, όσο και τους καλοκαιρινούς μήνες. 

Στην Πάτρα έρχεται μαζί με τον φίλο του τον Μanolaco, έχοντας ένα και μοναδικό σκοπό: Να μας βάλουν σε house ρυθμούς, ο καθένας με τον δικό του τρόπο και το δικό του ύφος. Ετοιμαστείτε. Γιατί και αυτή η βραδιά, η βραδιά της 22ης Δεκεμβρίου, αναμένεται να είναι το ίδιο μεγάλη. Μεγάλη, ανατρεπτική και υπέροχη. 


Θυμηθείτε τι έγινε την πρώτη βραδιά του Outbox.