Ήταν όλα υπέροχα στην πλατεία Γεωργίου και όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στην καρδιά της Πάτρας είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα μοναδικό χριστουγεννιάτικο σόου που τα είχε όλα. 

Φώτα, μουσική, παιχνίδια, happenings και δράσεις που κέντρισαν το ενδιαφέρον των μικρών και των μεγάλων φίλων, αυτών που ανυπομονούν για να έρθουν οι γιορτές του Χριστουγέννων για να νιώσουν πάλι το παραμύθι των γιορτών και να ανάψει ξανά μέσα τους αυτή η φλόγα που φέρνει την μαγεία εκείνη που μας κάνει να γινόμαστε και πάλι παιδιά. 

Πράγματι η εκδήλωση που έγινε στην στολισμένη πλατεία Γεωργίου, στο φωτεινό και γιορτινό Χριστουγεννιάτικο χωριό, με την φάτνη, το δέντρο, τα ξύλινα σπιτάκια και όλες τις υπέροχες κατασκευές, τα είχε όλα εκτός από ένα πράγμα. Δεν είχε τόσο κόσμο, τον κόσμο τουλάχιστον που θα άξιζε αυτή η εκδήλωση που έδωσε ένα άλλο φως στο κέντρο της Πάτρας. 

Δεν ήταν καλός ο καιρός, έκανε κρύο και ο κόσμος δεν κατέβηκε στο κέντρο της Πάτρας; Δεν νομίζουμε. Αυτό που πιστεύουμε είναι ότι δεν έγινε η σωστή διαφήμιση της εκδήλωσης, το σωστό marketing για να έρθει ο κόσμος και προπάντων τα μικρά παιδιά στην πλατεία Γεωργίου. Αν εξαιρέσεις τα δελτία τύπου που έστελνε ο δήμος και ο πολιτιστικός οργανισμός στα ΜΜΕ δεν υπήρχε καμία προαναγγελία για τo event αυτό. 

Ίσως εκεί στην Μαιζώνος θα έπρεπε να είχαν σκεφτεί να προχωρήσουν σε μία μίνι καμπάνια τόσο της εκδήλωσης των εγκαινίων, όσο και των δράσεων που ακολουθούν αυτές τις μέρες στην πλατεία Γεωργίου, δίνοντας ένα διαφημιστικό πακέτο στα ΜΜΕ. Γιατί θα γίνουν εκδηλώσεις, όμως ο κόσμος δεν γνωρίζει και αν μαθαίνει το μαθαίνει στα πεταχτά. 

Κρίμα δεν είναι να γίνονται πράγματα για την πόλη και εκείνη να είναι απούσα;