Μια αξέχαστη συναυλία, που γέμισε με χριστουγεννιάτικες μελωδίες την αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου «Αλέκος Μέγαρης», έδωσε η Πολυφωνική Χορωδία Πάτρας την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Πάρκου των Χριστουγέννων, που άνοιξε τις πύλες του και θα παραμείνει ανοιχτό με πληθώρα δράσεων έως και τις 5 Ιανουαρίου.

Με εκπληκτική παρουσία, η 35μελής Πολυφωνική Χορωδία Πάτρας, μετέδωσε τη μαγεία των Χριστουγέννων στο κοινό, αφού παρουσίασε κλασσικές χριστουγεννιάτικες μελωδίες και τραγούδια με μοναδικές ερμηνείες. Από το “Polar Express” και το “All I want for Christmas is you”, μέχρι μελωδίες από το soundtrack της ταινίας “Aladin” και το “The Music of the Night” (Phantom of the Opera).

Την Πολυφωνική Χορωδία διηύθυνε ο Αρχιμουσικός Γιώργος Μπουρδόπουλος, ενώ ερμήνευσαν οι σπουδαστές της Σχολής Σύγχρονου τραγουδιού, του Ωδείου της Πολυφωνικής, τάξης: Χρύσας Πανταζοπούλου, Άννα Χουλιαροπούλου, Νάντια Ζέρβα, Γιάννης Ντακόλιας και Βαγγέλης Καλλαράς.

Την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος Πέπη Σπηλιωτοπούλου ενώ χαιρετισμό απηύθυνε η πρόεδρος της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. κα Τσουκαλά Μαρία και ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Πολυφωνικής Χορωδίας Πάτρας και διευθυντής Μικτής Χορωδίας κ. Σολωμός Σταύρος.