Ένας από τους ποδοσφαιριστές που είχε ασχοληθεί «ζεστά» το προηγούμενο καλοκαίρι ο Ολυμπιακός ήταν ο Γκαμπριέλ Μποσίλια.

Πρόκειται για τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί στα δύο άκρα και ως «δεκάρι» πίσω από τον σέντερ φορ, και ανήκει στη Μονακό, όπως αναφέρει το sportfm.

Σύμφωνα με πηγή από αγγλόφωνη σελίδα που επικαλείται ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», οι Πειραιώτες μαζί με άλλες τρεις ομάδες ενδιαφέρονται για τον 23χρονο άσο.

Συγκεκριμένα, τον παίκτη φέρονται να θέλουν η Ατλέτικο Παραναένσε και η Μπραγκαντίνιο της πατρίδας του μαζί με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Το ίδιο ρεπορτάζ υπενθυμίζει ότι ο Ολυμπιακός είχε εντείνει τις συζητήσεις του με τη Μονακό το τελευταίο διήμερο της θερινής μεταγραφικής περιόδου του, όμως δεν είχε επέλθει συμφωνία μεταξύ των δύο συλλόγων.

Από τη Γαλλία εκείνο που προκύπτει είναι πως όντως οι «ερυθρόλευκοι» ενδιαφέρονται για τον Μποσίλια, αλλά προτεραιότητα ενόψει του Γενάρη είναι η απόκτηση ενός στόπερ και στη συνέχεια θα γίνει κίνηση για έναν εξτρέμ ή σέντερ φορ.