Η διαδικασία της επιμέλειας των χριστουγεννιάτικων βιτρίνων δεν είναι εύκολη υπόθεση. Στις μεγαλουπόλεις της Ελλάδας, πολλοί προσπάθησαν να το κάνουν αλλά... απέτυχαν παταγωδώς.

Ειδικότερα, οι υπεύθυνοι των καταστημάτων της Πάτρας δεν ξεμπερδεύουν με χρυσές και κόκκινες κορδέλες, με υπερπαραγωγή φώτων και χριστουγεννιάτικων στολιδιών, όσο περίτεχνα και να είναι τοποθετημένα. Όλο το βάρος πέφτει στη σύλληψη μιας νέας ιδέας που θα κάνει το "κλικ" στο μάτι.

Το ζήτημα είναι να βρεθεί ο τρόπος ο οποίος θα εκπλήξει τους πελάτες και τους περαστικούς, δίνοντας κάτι διαφορετικό από αυτό που θα δουν στο διπλανό κατάστημα, κερδίζοντας έτσι όπως είναι λογικό την προσοχή τους.


Σε αυτό το ύφος κινείται και φέτος το "Natassa Lingerie". Στη συμβολή των οδών Παπαφλέσσα και Κορίνθου, το γνωστό κατάστημα εσωρούχων δημιούργησε για ακόμα μία φορά μια πρωτότυπη και συνάμα εντυπωσιακή βιτρίνα που αν μη τι άλλο κεντρίζει τα βλέμματα των περαστικών, δημιουργώντας την εντύπωση πως ένα "πέπλο μυστηρίου" υπάρχει μέσα στο χώρο.

Βέβαια, όταν θα γνωρίσετε το εξυπηρετικό προσωπικό του αυτό το πέπλο θα χαθεί, μπαίνοντας στο απόλυτο christmas mood.

Επειδή λοιπόν η επιλογή ενός δώρου πρέπει να είναι χρήσιμη για τον παραλήπτη του αλλά πάνω απ' όλα πρακτική, η επιλογή ενός εσώρουχου ή μιας καλής πιτζάμας φαντάζει ως η ιδανική επιλογή.

Τα κόκκινα εσώρουχα, πέρα από γιορτινά και κλασικά Χριστουγεννιάτικα, αποτελούν μια εντελώς ασφαλή επιλογή, καθώς μαζί τους τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά. Είναι sexy και ταιριάζουν με όλα τα γιορτινά look των ημερών αυτών. Το ίδιο εύκολα είναι και τα εσώρουχα από μαύρη δαντέλα. Θα τα φορέστε με όλα τα μαύρα κοστούμια ή μαύρα φορέματα.

Όποια και αν είναι η επιλογή σας, ύστερα από την επίσκεψη σας στο "Natassa Lingerie", το σίγουρο είναι πως θα φύγετε ικανοποιημένοι.


Info:

Διεύθυνση: Κορίνθου 407, Πάτρα

Tηλ. επικ: 261 034 4467

Facebook: Natassa Lingerie