Θύμα δολοφονικής επίθεσης έπεσε μία 18χρονη φοιτήτρια κολεγίου σε πάρκο της Νέας Υόρκης, από μία ομάδα νεαρών ανδρών που την ξυλοκόπησε και την άφησε να ψυχορραγεί.

Η πρωτοετής Τέσα Μέιτζορς στο Κολέγιο Μπάρναρντ από το Σάρλοτσβιλ της Βιρτζίνια, κατέβαινε μία σκάλα σε δρόμο κοντά στον πανεπιστημιακό προαύλιο χώρο. Σύμφωνα με την αστυνομία, εικάζεται ότι ομάδα νεαρών ανδρών την προσέγγισε και απαίτησε να τους παραδώσει τα χρήματά της. Μετά τη μαχαίρωσαν αρκετές φορές στο στομάχι προτού διαφύγουν.


Σύρθηκε σε κοντινό θάλαμο όπου έχει την έδρα του φύλακας ασφαλείας του Πανεπιστημίου Κολούμπια, αλλά εκείνος έκανε γύρους πραγματοποιώντας ελέγχους. Όταν επέστρεψε στη θέση του τη βρήκε αναίσθητη και κάλεσε τις πρώτες βοήθειες.

Κανείς δεν έχει συλληφθεί αλλά οι αστυνομικές πηγές αποκάλυψαν ότι ένα 16χρονο αγόρι, γνωστό στις διωκτικές Αρχές ως ύποπτος κλοπών, προσήχθη λίγο μετά την επίθεση. Λέγεται ότι ανακρίνονται και αρκετοί έφηβοι.

Ο 16χρονος φέρεται να φορούσε ένα πράσινο τζάκετ παρόμοιο με του θύματος, όπως είπε ένας από τους μάρτυρες. Επίσης, εντοπίστηκαν ίχνη από αίμα που οδηγούσαν στο διαμέρισμά του.


Εκπρόσωπος από την αστυνομία της Νέας Υόρκης, αρνήθηκε να αναφέρει λεπτομέρειες. Αστυνομία και ασθενοφόρα έσπευσαν στο σημείο και βρήκαν το άδειο από μπαταρία κινητό της κοπέλας πεταμένο δίπλα της όπως και ένα μαχαίρι. Δεν έχει γίνει γνωστό αν αυτό ήταν το όπλο του εγκλήματος ή ανήκε στην ίδια. Δεν έχουν απαγγελθεί επίσημα κατηγορίες, ενώ, σύμφωνα με το ABC, αρκετοί νεαροί έχουν κληθεί για κατάθεση.


Πηγή: Daily Mail