Στο κατάμεστο θέατρο Μπάρρυ πραγματοποιήθηκε και φέτος η Χριστουγεννιάτικη γιορτή των παιδιών του ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΚΟΜΑΙΘΩ του Δήμου Πατρέων που συνεργάστηκε για πρώτη φορά με το Τμήμα Τρίτης Ηλικίας του Δήμου Πατρέων.                                    

Τα παιδιά του ΚΟΜΑΙΘΩ μαζί με την θεατρική ομάδα των ΚΑΠΗ παρουσίασαν το έργο του Φώτη Κόντογλου Χριστούγεννα στη Σπηλιά με την σκηνοθετική επιμέλεια της Έφης Κιτσαντά.                                                                                                                                                  

Οι πρωταγωνιστές της βραδιάς μαζί με τους μουσικούς Σοφία Κουφού στο λαούτο, Ελευθερία Δαουλτζή στο κανονάκι, στο ούτι και στα κρουστά, την Μάνια Ασημακοπούλου στη κιθάρα και τον Γιώργο Τσιλιγιάννη στο Νέι, αφηγήθηκαν μία τρυφερή χριστουγεννιάτικη ιστορία που εκτυλίσσεται στη σπηλιά του Γιάννη Μπαρμπάκου, ήρωα του Φώτη Κόντογλου.

Η σκηνή του Μπάρρυ πλημμύρισε με τραγούδια, μουσική και ζεστά χαμόγελα. Τα παιδιά απέσπασαν το πιο θερμό χειροκρότημα από τους θεατές της παράστασης και δέχτηκαν τα θερμά συγχαρητήρια, του Δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη και του προέδρου του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πέτρου Βάη. 

Η παράσταση πραγματοποιήθηκε με την συνεργασία του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων και του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας και βασίστηκε σε μία ιδέα του ποιητή Διονύση Καρατζά.