Μία σπάνια ομιλία αναμένουμε με μεγάλη χαρά, στα πλαίσια του Χριστουγεννιάτικου Market μας!

Για πρώτη φορά στην Πάτρα και αποκλειστικά στο Art Yet Fun market θα παραουσιαστεί το σύστημα Ανθοϊαμάτων Bach, τα οφέλη και οι τρόποι που μπορείτε να το εντάξετε στη ζωής σας.

‘Ισορροπία, αρμονία, χαρά, πληρότητα’.
Είναι οι λέξεις που εκφράζουν όσους έχουν αισθανθεί την ευεργεσία από τα ανθοϊάματα Bach. Τα ιάματα Bach σκοπεύουν στην επίτευξη της αυτογνωσίας, στην αποφυγή των περιοριστικών πιστεύω, και στην ενδυνάμωση του θετικού μέσα μας.
Το σύστημα Bach ασχολείται αποκλειστικά με το συναίσθημα: Γιατί κάνω αυτό που κάνω και πώς νιώθω που το κάνω. Σκοπός του Dr Bach, του Άγγλου γιατρού που ανακάλυψε το σύστημα πριν 80 χρόνια, ήταν να δίνει ηρεμία στο φόβο, αγάπη στο θυμό ή καλή, στην κακή εικόνα του εαυτού.
Στην ομιλία της Πάτρας, η Ελπίδα Ταραντίλη θα μιλήσει για τα συναισθήματα της καθημερινότητας, και τον τρόπο με τον οποίο καθορίζουν τις αποφάσεις μας και τη ζωή μας, μέσα από τη ματιά των ανθοϊαμάτων Bach.
Ακολουθεί ενότητα ερωταποκρίσεων, όπου μπορείτε να φέρετε προς συζήτηση τις απορίες σας, και πρακτικά παραδείγματα που σας αφορούν.
Το σύστημα ανθοϊαμάτων μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε ηλικία, και να εκπαιδευτούν σε αυτό όλοι οι ενδιαφερόμενοι. Ο Dr Bach ήθελε να δημιουργήσει ένα σύστημα απλό, χωρίς δυσνόητους όρους και χωρίς την προϋπόθεση να είναι κανείς γιατρός. Αυτός είναι ο λόγος που έχει κερδίσει εκατοντάδες χιλιάδες οπαδούς σε όλο τον κόσμο, τόσο διασημοτήτων, όσο και καθημερινών ανθρώπων.

Παρουσίαση: Ελπίδα Ταραντίλη - Πιστοποιημένη σύμβουλος & εκπαιδεύτρια από το Κέντρο Μπαχ Αγγλίας

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Ελπίδα Ταραντίλη, MSc, BFRP είναι διαπιστευμένη σύμβουλος ανθοϊαμάτων Bach από το Bach Centre Αγγλίας, μέλος του διεθνούς συλλόγου πιστοποιημένων ανθοθεραπευτών (Bach foundation registered practitioners) του Ιδρύματος Bach και ιδρύτρια του Bach Institute Hellas.
Ηγείται ομάδων εκπαίδευσης στο σύστημα Bach και οργανώνει συμβουλευτικές συνεδρίες για ιδιώτες, ζώα, καθώς και για το έμψυχο δυναμικό επιχειρήσεων. Έχει οριστεί από το Bach Centre να παράσχει σε αποκλειστικότητα για την ελληνική επικράτεια, το Πρόγραμμα Εκπαίδευσης από Απόσταση (DLP - Distance Learning Programme) στα ελληνικά, Επίπεδο 1 (Level 1). Είναι επίσης πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια BFTP1, με την αδειοδότηση παροχής της Διεθνούς πιστοποίησης στη Βασική εκπαίδευση Επιπέδου 1, και η μοναδική πιστοποιημένη σύμβουλος Μπαχ για ζώα στη χώρα μας!

Info
Αrt Yet Fun Market! (Αγορά Αργύρη)
Κυριακή 15 Δεκεμβρίου
Έναρξη: 12:30
Είσοδος ελεύθερη με απαραίτητη δήλωση συμμετοχής
Συμμετοχές στο 6987183472