Μια από τις πιο σπαρταριστές κωμωδίες της φετινής θεατρικής Πάτρας ανεβαίνει απόψε για να κάνει πρεμιέρα στο θέατρο Επίκεντρο+. 

Πρόκειται για την κωμωδία "Δεν θα με τρελάνεις εσύ εμένα", μια παράσταση που υπόσχεται πολύ γέλιο στους φίλους του θεάτρου και έρχεται για να ανατρέψει τα δεδομένα που γνωρίζαμε μέχρι τώρα, τόσο από πλευράς πλοκής και εξέλιξης, όσο και από πλευράς των όσων θα γίνονται πάνω στη σκηνή του Επίκεντρου+. 

Η σκηνοθεσία της παράστασης είναι της Πατρινής (έχει συνεργαστεί και με το ΔΗΠΕΘΕ) Έφης Κεραμιδά και το σενάριο είναι δημιουργημένο από το μαγικό δίδυμο σεναριογράφων Παναγιώτη Καποδίστρια και Αργύρη Γιαμάλογλου. 

Η υπόθεση του έργου αφορά μία σειρά απροσδόκητων καταστάσεων που προκαλεί άφθονο γέλιο. "Ένας άσωτος γκαλερίστας, ο Παύλος, με αδυναμία στις γυναίκες θα βρει τους μάστορές του μέσα στο ίδιο του το σπίτι. Θα ζήσει τραγελαφικές καταστάσεις που θα τον φτάσουν στα όρια της τρέλας. Είναι όμως αυτό αρκετό για να μπει στον ίσιο δρόμο;". 

Στο έργο παίζουν γνωστοί Πατρινοί ηθοποιοί με εμπειρία στον χώρου θεάτρου, αλλά και οι νεαροί που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο σανίδι. Συγκεκριμένα πρωταγωνιστούν οι: Νικόλας Μητσόβας, Χρήστος Παπαδόπουλος, Κυριακή Δρίτσα, Ασημάκης Στρατογιάννης, Μαρία Γιαννοπούλου, Ελένη Σαρακίνη και Μαριάννα Σταμάτη. 

Ημέρες και ώρες παραστάσεων

Η παράσταση αποτελεί παραγωγή του Επίκεντρο+, κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου στις 21:15 μ.μ. και θα συνεχιστεί από 22 Δεκεμβρίου και 2 έως 12 Ιανουαρίου. Θα παίζεται αυτή την εβδομάδα ημέρες Πέμπτη - Σάββατο 9.15 μ.μ., Κυριακή. 8.30 μ.μ. και την άλλη εβδομάδα Τετάρτη - Σάββατο 9.15 μ.μ. Κυριακή. 8.30 μ.μ. 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στην παράσταση του Σαββάτου θα βρίσκονται οι δύο άνθρωποι που έγραψαν το κείμενο ο Παναγιώτης Καποδίστριας και ο Αργύρης Γιαμαλόγλου. 

Κείμενο : Παν. Καποδίστρια – Αργ. Γιαμαλόγλου

Σκηνοθεσία – Μουσική επιμέλεια: Έφη Κεραμίδα

Σκηνικά – Κοστούμια: Μαρία Βασιλάκη

Φωτισμοί: Έφη Κεραμίδα

Βοηθός σκηνοθέτη:  Γεωργία Καλογεροπούλου

Χειρισμός κονσόλας : Νίκος Γιατράκος

Κομμώσεις: Γιάννα Τράντζα

Φωτογραφίες: Ίλια Ράγκου

Βιντεοσκόπηση παράστασης:  Χρήστος Διαμαντόπουλος

Δημιουργικός σχεδιασμός: Φίλιππος Μποτώνης

Οργάνωση παραγωγής:  Ίλια Ράγκου

Παραγωγή:  Επίκεντρο+ 2019

Τιμές εισιτηρίων: 10€ γενική είσοδος

Πληροφορίες  - κρατήσεις:  2610 46 10 50.