Για την χρόνια φιλία και συνεργασία με τον Γιάννη Μπέζο, τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση, μίλησε ο γνωστός ηθοποιός με αφορμή την παράσταση “Ράφτης Κυριών” που ανεβαίνει αυτή τη σεζόν στο θέατρο Προσκήνιο. Ο λόγος για τον Τάσο Γιαννόπουλο που μίλησε στο περιοδικό Λοιπόν και τη δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντινού.

“Η πρώτη μας συνεργασία ήταν το 2002” αναφέρει χαρακτηριστικά ο Τάσος Γιαννόπουλος, προσθέτοντας: “Πρέπει να έχουμε κάνει σίγουρα 10 θεατρικά μαζί. Στην τηλεόραση έχουμε συνεργαστεί 2 φορές, στα σίριαλ Ευτυχισμένοι Μαζί και Κλινική Περίπτωση”.

Η συνεργασία των ετών έχει δημιουργήσει και μια καλή φιλία;

Ναι, μετά από τόσα χρόνια έχει αναπτυχθεί μια φιλία, υπάρχει αλληλοεκτίμηση, σεβασμός. Εκτιμώ το χιούμορ και το ανέβασμα που κάνει στα έργα ο Γιάννης κι έτσι συνεργαζόμαστε και περνάμε ευχάριστα στις δουλειές.

Πως μπορεί να διαχωριστεί η επαγγελματική συνεργασία από την προσωπική σχέση;

Άλλο η δουλειά, άλλο η παρέα. Στη δουλειά ασχολούμαστε με το έργο, ενώ στην προσωπική ζωή αναφερόμαστε και σε άλλα πράγματα. Οι πρόβες με τον Γιάννη είναι χαρά Θεού, καθώς μπορούμε να συζητάμε τα πάντα, να εμπεριέχονται και να χρειάζονται να ειπωθούν, κατά της πρόβας.

Επηρεάζει το ένα το άλλο, τα επαγγελματικά και η προσωπική ζωή;

Δεν επηρεάζει το ένα το άλλο, άμα τα μπερδέψεις, υπάρχει πρόβλημα. Το προσωπικό πρόβλημα παρακάμπτεται όταν υπάρχει η δουλειά.

Πως είναι ο Γιάννης Μπέζος ως φίλος;

Ο Γιάννης είναι πολύ ευχάριστος άνθρωπος και με στεναχωρεί που έχουν ειπωθεί διάφορα, όπως ότι είναι περίεργος, παράξενος… Δεν είναι καθόλου τέτοιος άνθρωπος. Η παρέα μαζί του, στα τραπέζια όταν βρισκόμαστε, αλλά και στην πρόβα είναι πολύ ευχάριστη. Ένα από τα καλύτερα του, που μου αρέσει στον Γιάννη, είναι όταν διηγείται ιστορίες. Υπάρχουν πολλές φορές κάποιες ιστορίες που θέλω να τις ακούω συνέχεια.

Ιστορίες που αφορούν στα προσωπικά η στα επαγγελματικά;

Προσωπικές ιστορίες, αλλά και επαγγελματικές, του θεάτρου, όλα αυτά τα χρόνια που είναι στη δουλειά. Είναι κάτι που το ζητάμε να το κάνει. Είναι άνθρωπος με μεγάλη κατανόηση, είναι δίκαιος στα πράγματα, στη δουλειά και στους ανθρώπους.