Κεφάλαιο εκδίκηση. Όλοι οι άνθρωποι ανεξαιρέτως, ανεξαρτήτως ζωδίου, αν κάποιος κάνει κάτι που θα τους βλάψει, θέλουν να πάρουν εκδίκηση. Αυτή είναι η πρώτη αντίδραση.

Η διαφορά είναι στο τι γίνεται στη συνέχεια… Άλλα ζώδια ανταποδίδουν στα ίσα ή και με τόκο, έστω και μετά από πολύ καιρό.

Άλλα πάλι θα ήθελαν να εκδικηθούν, αλλά δεν το κάνουν και καταλήγουν απλώς να… βράζουν στο ζουμί τους. Και άλλοι απλώς το αφήνουν να περάσει. Παίζει κάποιο ρόλο το ζώδιο σε αυτές τις αντιδράσεις; Μα φυσικά…

Κριός
Όταν έχεις ανάγκη να εκδικηθείς κάποιο άτομο, γίνεσαι τόσο ανταγωνιστικός μαζί του, που δεν θα σταματήσεις μέχρι να παραδεχτεί δημόσια και φωναχτά ότι νίκησες. Θες όλοι να ξέρουν όχι μόνο πως είσαι ο αδικημένος της υπόθεσης, αλλά ότι βγήκες και από πάνω.

Ταύρος
Δεν σε νοιάζει πόσος καιρός θα χρειαστεί για να πάρεις την τέλεια εκδίκηση. Μπορείς να καταστρώσεις μακροπρόθεσμα σχέδια για να καταστρέψεις ψυχολογικά το άτομο που κατέστρεψε πρώτα εσένα.

Δίδυμοι
Κουτσομπολεύεις. Λες κακίες. Πετάς μπηχτές. Αλλού ευθέως και επιθετικά, αλλού με το γάντι. Ξέρεις πολύ καλά ότι έχεις τα (κοινωνικά) μέσα να λεκιάσεις για πάντα την φήμη ενός ανθρώπου, και θα το κάνεις.

Καρκίνος
Κατά βάθος ξέρεις πως η εκδίκηση πληγώνει περισσότερο εσένα παρά το άτομο που σου έκανε κακό. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν προσπαθείς, αλλά στο τέλος νιώθεις ακόμα πιο άσχημα. Ο Καρκίνος δεν είναι φτιαγμένος για τέτοιες καταστάσεις.

Λέων
Οργανώνεις έναν γρήγορο εξοστρακισμό αυτού του ατόμου από τον κοινωνικό σου περίγυρο—πράγμα εύκολο για εσένα. Από εκεί και μετά, φροντίζεις να αισθανθεί αυτό το άτομο πως έχει μείνει ολομόναχο στον κόσμο. Οι Λέοντες δεν αστειεύονται αν τους κάνεις κακό.

Παρθένος
Δεν γουστάρεις πολύ την εκδίκηση, επειδή ξέρεις πως θα σου γυρίσει μπούμερανγκ. Αυτό βέβαια δεν θα σε σταματήσει από το κάνεις πιο hi-tech πράγματα, όπως να χακάρεις προφίλ ή να του στείλεις κάποιον ιό στον υπολογιστή. Εντάξει, αν δεν το έχεις με τους υπολογιστές, ίσως του σκάσεις τα λάστιχα.

Ζυγός
Δημόσια κατακραυγή στα social media. Αν δεν είσαι στο mood για κάτι τόσο κραυγαλέο, τότε πέφτεις ακόμα πιο χαμηλά και το κάνεις προσωπικό: Βρίσκεις τον/την πρώην αυτού του ατόμου και ανεβάζεις selfie μαζί του αγκαλιά.

Σκορπιός
Ο Σκορπιός έχει την φήμη του πιο εκδικητικού ζωδίου, και αυτή την φήμη την παίρνει πολύ σοβαρά. Καταστρώνει περίτεχνα σχέδια και φροντίζει να μην τελειώνει ποτέ το μαρτύριο που θα υποβάλει το άτομο που τον πλήγωσε. Η εκδίκηση γίνεται αληθινή τέχνη στα χέρια του Σκορπιού.

Τοξότης
Οι Τοξότες δεν εκδικούνται. Απλά δεν είναι τέτοιοι άνθρωποι. Θα προτιμήσουν να φροντίσουν τον εαυτό τους και να απομακρυνθούν από τα άτομα που τους πείραξαν. Άντε, σε πολύ εξτρίμ καταστάσεις, ίσως να κάνεις κάτι που περισσότερο θα σου προκαλέσει γέλιο, όπως να κάνεις μια μεγάλη παραγγελία για πίτσα στο σπίτι εκείνου του ατόμου και να του αφήσεις τον λογαριασμό.

Αιγόκερως
Μεθοδικά, ψύχραιμα και ψυχρά θα στερήσεις από το άτομο που σε πλήγωσε την αξιοπρέπειά του. Φοβού τους Αιγόκερους που έχουν νεύρα.

Υδροχόος
Θες να κάνεις το άλλο άτομο να φανεί απαίσιο. Γενικά, οι Υδροχόοι δεν είναι εκδικητικοί, δεν είναι στην φύση τους. Συνεπώς, πρέπει να τους φερθείς πάρα πολύ απαίσια για να ξεπεράσουν τον εαυτό τους. Και τότε θα φροντίσουν να μην έχεις μούτρα να βγεις στην κοινωνία.

Ιχθύες
Εκδικείσαι μέσω της τέχνης σου. Γράφεις στίχους, ποιήματα, φτιάχνεις σχέδια, και όλα έχουν πολύ ξεκάθαρα να κάνουν με το άτομο που σε πλήγωσε. Τα βγάζεις από μέσα σου, παράγεις τέχνη και καταφέρνεις να ξεφτιλίσεις.