Την Ίλντα Κρόνι, που αποχώρησε χθες από το GNTM, φιλοξένησαν η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης στη Φωλιά των Κου Κου. Η διαγωνιζόμενη, που για πολλούς αποχώρησε άδικα, έριξε το καρφί της στους κριτές, τονίζοντας ότι για κάποιο λόγο ήθελαν να κρατήσουν την Άννα Χατζή, όπως αναφέρει το zappit.

Αναφέρθηκε, επίσης, και σε μια άλλη φωτογράφιση, όπου ξανά κράτησαν την Άννα στο παιχνίδι, τονίζοντας πως αυτό ήταν «το πιο μεγάλο μπαμ».

«Ήθελα πάρα πολύ να δω το χθεσινό επεισόδιο γιατί από τη στιγμή που άκουσα ότι η Άννα μένει, έπαθα μπλακ άουτ. Δεν θυμάμαι τι έχω πει, δεν θυμάμαι τι μου είχαν πει οι κριτές, τίποτα. Από τα σχόλια φοβήθηκα κάποια στιγμή, αλλά όταν άκουσα και για την Άννα, λέω εντάξει, η Άννα έχει πάει τόσες φορές, θα έχω μια ευκαιρία. Όταν άκουσα ότι παραμένει η Άννα, έπαθα ένα μεγάλο σοκ», είπε αρχικά η Ίλντα Κρόνι.

«Εγώ είπα και στην αρχή της εκπομπής ότι μου φάνηκε πως είχε μεγάλη διαφορά η μία από την άλλη κι εγώ κατά τη γνώμη μου θα κρατούσα εσένα μέσα. Εσένα πώς σου φάνηκε αυτό;», ρώτησε η Κατερίνα Καραβάτου την Ίλντα Κρόνι.

«Στην προηγούμενη δοκιμασία, αν δεν είχε γίνει αυτό με την Κωνσταντίνα και αποχωρούσα, θα καταλάβαινα γιατί. Αλλά πραγματικά στη χθεσινή, δεν μπορούσα να καταλάβω. Αντικειμενικά, είδανε πιο σωστή τη φωτογραφία μου παρά της Άννας. Τι να πω; Δεν ξέρω. Μάλλον ήθελαν πάρα πολύ να κρατήσουν την Άννα κι αυτό είχε φανεί και σε άλλη φωτογράφιση, που ήταν κλαμένη και την κράτησαν. Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω, ήταν το πιο μεγάλο μπαμ που έχει γίνει. Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έγινε», είπε η Ίλντα Κρόνι.


Η Ίλντα «Στη φωλιά των Κου Κου» μετά την αποχώρηση της