Να βρεθούν οι δράστες που προκάλεσαν την φωτιά στο ξενοδοχείο «Athenaeum Palace» ζητά η ιδιοκτήτριά του.

«Θέλουμε να βρεθούν οι ένοχοι, θα βοηθήσουμε πάρα πολύ, σε ό,τι μας ζητηθεί πάνω σε αυτό το κομμάτι. Εμείς δεν έχουμε εχθρούς, γενικά δεν είχαμε θέματα με κανέναν», τονίζει χαρακτηριστικά σε δηλώσεις της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου που τυλίχθηκε στις φλόγες, κ. Κελέστη.

Υπενθυμίζεται ότι έξω από δωμάτια του ξενοδοχείου εντοπίστηκαν μπιτόνια με πετρέλαιο, με καθαρίστριες να αναφέρουν ότι αντιλήφθηκαν δύο τουλάχιστον άτομα που δεν είχαν ξαναδεί στο «Athenaeum Palace» να κινούνται ύποπτα στον 1ο και 2ο όροφο του κτιρίου, πριν ξεσπάσει η μεγάλη φωτιά στο ξενοδοχείο.

«Γνωρίζαμε ότι το οίκημα κινδυνεύει με πλειστηριασμό»

Επίσης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό, ανέφερε πως γνώριζε ότι το ακίνητο όπου στεγάζεται το πολυτελές ξενοδοχείο κινδυνεύει με πλειστηριασμό. «Το ακίνητο κινδύνευε και κινδυνεύει άμεσα με πλειστηριασμό. Το γνωρίζαμε αυτό. Εμείς από την πρώτη μέρα ξέραμε όταν νοικιάσαμε το ακίνητο ότι είχε πολλές οφειλές σε τράπεζες και εφορίες και ξέραμε ότι μπορεί να κινδυνεύσει το ακίνητο, αλλά δεν το περιμέναμε τόσο γρήγορα», τόνισε.

Εκτός κινδύνου η 24χρονη εγκαυματίας

Την ίδια ώρα, η 24χρονη που υπέστη σοβαρά εγκαύματα από την φωτιά στο ξενοδοχείο εξακολουθεί να νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου, στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Αττικού Νοσοκομείου.