Έχουμε μία εικόνα για το πώς κλαίνε τα ζώδια. Σίγουρα όμως άλλα κλαίνε περισσότερο και κάνουν δράματα και άλλα κλαίνε πολύ πιο λίγο και είναι εντελώς κυνικά.

Κριός
Ο Κριός θα κλάψει με λυγμούς αν χάσει σε έναν αγώνα. Οποιοδήποτε αγώνα. Έχουν πολύ ανταγωνιστικό πνεύμα και δεν τους αρέσει να είναι πουθενά δεύτεροι. Οπότε, και σε ένα παιχνίδι τάβλι στην παραλία, είναι ικανοί να τα μπήξουν γιατί έχασαν. Επίσης θα κλάψουν πικρά αν τους χωρίσετε και δεν έχουν αμέσως κανονίσει άλλο ραντεβού.

Ταύρος
Ο Ταύρος είναι ευσυγκίνητος. Κατ’ αρχάς, μπορεί να κλάψει από χαρά, γιατί του χαρίσατε κάτι όμορφο. Θα κλάψει και επειδή του είπατε ότι τον αγαπάτε. Και θα κλάψει πάρα μα πάρα πολύ και στα σοβαρά, αν τυχόν χωρίσετε. Έχει μεγάλη σημασία για τον Ταύρο η σχέση του, την θεωρεί κάστρο του, και αν χωρίσει το κάστρο του γκρεμίζεται. Δεν αντέχει να το χτίζει από την αρχή και τον πιάνουν κλάματα και απελπισία.

Δίδυμοι
Ο μόνος τρόπος να κλάψει ο Δίδυμος είναι να φάει ένα γερό χέρι ξύλο από τους γονείς του. Στην ενήλικη ζωή του δύσκολα θα κλάψει, έως και ποτέ. Έχει τόσο χιούμορ και αυτοσαρκασμό, που το κλάμα δεν χωράει στη ζωή του. Προσοχή όμως, το γέλιο του είναι πολλές φορές πικρό, είναι το κλάμα που δεν καταδέχεται. Θέλει κι αυτός συμπαράσταση για να μην σπάσει.

Καρκίνος
Ο Καρκίνος θα κλάψει για τα πάντα και θα το ευχαριστηθεί. Θα κλάψει κυρίως επειδή κάτι πάει στραβά με την οικογένειά του, αλλά και όλα τέλεια να πηγαίνουν, είναι τόσο ανασφαλής που δεν το καταλαβαίνει, οπότε πάλι κλαίει. Κλαίει πολύ και χορταστικά και άμα τον πιάσει η αυτολύπηση τελειώνει μεθαύριο. Επίσης θα κλάψει αν κάνει λάθος και σας πληγώσει.

Λέων
Ο Λέων θα κλάψει όταν του πληγώσουν τον εγωισμό του. Άρα, κλαίει συχνά, γιατί ο εγωισμός του είναι τόσο μεγάλος, που όλο και κάποια σκουντιά θα φάει. Αλλά κλαίει στο μπάνιο του, κατά προτίμηση, για να μην τον δει κανείς και χάσει το κύρος του. Αν κλάψει δημόσια ή στην αγκαλιά σας είναι πολύ σοβαρά τα πράγματα και σημαίνει ότι θέλει υποστήριξη ψυχολογική.

Παρθένος
Ο Παρθένος θα κλάψει από τα νεύρα του, γιατί δεν μπόρεσε να πει τον τελευταίο λόγο. Θέλει πάντα να έχει δίκιο και μπορεί να πει σκληρά πράγματα, όταν τον πιάνουν τα επικριτικά του. Αλλά αν κάποιος του θυμίσει τα δικά του λάθη με τρόπο που δεν μπορεί να αντιμιλήσει, θα σκάσει από το κακό του και θα κλάψει. Επίσης θα κλάψει σε άσχετες ώρες, γιατί στην πραγματικότητα είναι πολύ ευαίσθητος.

Ζυγός
Ο Ζυγός κλαίει για τα πάντα. Και για την διεθνή πολιτική κατάσταση και γιατί ένα παιδάκι υποφέρει και γιατί άκουσε ένα τραγούδι από τα παλιά. Κυρίως όμως θα τον πιάσουν μεγάλοι λυγμοί όταν σκέφτεται τα πόσα έχει προσφέρει και δεν του τα έχουν αναγνωρίσει. Είναι αλήθεια ότι προσφέρει. Το πρόβλημα είναι ότι δεν βάζει ένα φρένο στο πόσα μπορεί να δώσει, περιμένει από τους άλλους να χορτάσουν.

Σκορπιός
Ο Σκορπιός θα κλάψει γιατί σου ζήτησε να τον δαγκώσεις όταν κάνετε σεξ, και πονάει, βέβαια. Αλλά του αρέσει. Κλαίει και ευχαριστιέται, γιατί η οδύνη του αρέσει πάρα πολύ. Επίσης θα κλάψει σαν μωρό και χωρίς να ντραπεί καθόλου, αν χωρίσετε. Θα κλάψει μπροστά σε όλους τους φίλους σας, ρίχνοντας και τις ανάλογες κατάρες, δεν έχει πρόβλημα.

Τοξότης
Ο Τοξότης θα κλάψει πάρα πολύ άμα τον αδικήσουν. Δεν αντέχει καθόλου την αδικία, ούτε στον εαυτό του, ούτε στους άλλους. Κλαίει σπάνια, αλλά επιθετικά, με φωνές και πολλούς λυγμούς. Αν ένας Τοξότης φτάσει να κλάψει, όλοι πρέπει να κάνουν πίσω και να τον αφήσουν να ανασάνει – δίνοντάς του πολλή αγάπη – γιατί μπορεί να γίνει αυτοκαταστροφικός.

Αιγόκερως
Ο Αιγόκερως θα κλάψει από εγωισμό γιατί δεν κατάφερε τους στόχους του, πράγμα που για έναν Αιγόκερω είναι απολύτως απαράδεκτο. Επίσης θα κλάψει για τη γενική αδικία, και εκεί θα μείνει, δεν θέλει να ανακατεύεται στις δουλειές των άλλων, άρα ούτε και της κοινωνίας. Θα κλάψει από νεύρα μπροστά σε μεγάλο ακροατήριο, αν κρίνει ότι αυτό θα προωθήσει τον σκοπό του, που συνήθως είναι καλός όμως.

Υδροχόος
Ο Υδροχόος θα κλάψει για τα πιο παράδοξα πράγματα και στις πιο παράδοξες στιγμές. Μπορεί να βάλει τα κλάματα στη μέση μιας εντελώς αυστηρής επαγγελματικής συνάντησης, γιατί είναι ένα βαθιά ορμητικό άτομο στην πραγματικότητα. Θα κλάψει επίσης αν του στερήσουν την ελευθερία του, πράγμα που του συμβαίνει συχνά και με διάφορους τρόπους.

Ιχθύς
Οι Ιχθύς θα κλάψουν όταν νιώσουν ότι η ζωή θα κρατήσει πολύ ακόμα και πρέπει να κάνουν πολλά και αμέσως. Είναι πολύ νωχελικά άτομα, δεν έχουν γεννηθεί για σκληρές εργασίες, και η καθημερινότητα τους πιέζει. Και τότε κλαίνε, αφού πρώτα πιούνε. Οι Ιχθύς το συνηθίζουν να ξεφεύγουν από την πραγματικότητα, λόγω του σκοτεινού τους Ποσειδώνα, που ευνοεί την ψευδαίσθηση. Εκεί μέσα, μέσα στην ψευδαίσθηση, θα κλάψουν πολύ, χωρίς αυτό όμως να τους λυτρώνει. Είναι πολύ συναισθηματικοί.