Σπείρα διαρρηκτών έχει θερίσει τις τελευταίες εβδομάδες τα σπίτια στην περιοχή της Αγίας Σοφίας και της Αγυιάς. 

Τελευταίο κρούσμα παραβατικότητας μια κλοπή που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας σε περιοχή της Πυροσβεστείου. Ωστόσο, δεν είναι το μοναδικό συμβάν που έχει γίνει. Πριν από μερικές μέρες διαρρήκτες πήδηξαν τον μανδρότοιχο και μπήκαν σε σπίτι ηλικιωμένου ζευγαριού την ώρα που αυτό απουσίαζε από εκεί.

Η κάμερα γειτονικού σπιτιού έχει καταγράψει τις κινήσεις τους και σε δημοσίευμα της η "Πελοπόννησος" τις παρουσιάζει καρέ καρέ. Πρόκειται για έναν άνδρα που είχε μαζί του συνεργούς γυναίκες. Η πρώτη γυναίκα τον ακολουθεί στα δύσκολα περάσματα από τους μαντρότοιχους στους ακάλυπτους των σπιτιών, ενώ η δεύτερη έχει αναλάβει ρόλο τσιλιαδόρου σε κοντινό δρόμο  καθισμένη ατάραχη στα σκαλιά κατοικίας.

Το βίντεο από τη διάρρηξη σε σπίτι ηλικιωμένου ζευγαριού που απουσίαζε την ώρα της διάρρηξης, βρίσκεται ήδη στα χέρια της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών οι αστυνομικοί της οποίας το εξετάζουν με προσοχή μήπως τους οδηγήσει στα ίχνη της σπείρας που έχει ρημάξει τελευταία την περιοχή της Αγυιάς και της Αγίας Σοφίας.