Την Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2019, πραγματοποιήθηκε στο Κ.Ε.ΤΧ. Πάτρας εθελοντική αιμοδοσία των μελών της Τράπεζας Αίματος του Συλλόγου Υπαλλήλων ΥΕΘΑ/ΓΕΣ Ν. Αχαΐας , καθώς και στρατιωτικού προσωπικού, που υπηρετεί στις Μονάδες του Γενικού Επιτελείου Στρατού περιοχής Πατρών, με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία, συγκεντρώνοντας 56 φιάλες αίματος.

Οι εργαζόμενοι στο ΥΠ.ΕΘ.Α., που υπηρετούν την Εθνική Άμυνα της χώρας, απέδειξαν για ακόμα μία φορά, ότι εκτός από την αυταπάρνηση και την συναίσθηση καθήκοντος, που τους διακρίνει, λόγω της κρίσιμης και σημαντικής αποστολής τους, έχουν συναίσθηση και της κοινωνικής τους ευθύνης και αλληλεγγύης απέναντι στους πάσχοντες και χρήζοντες βοήθειας συνανθρώπους μας.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί τον Ανώτερο Διοικητή Φρουράς Πάτρας και Διοικητή του Κ.Ε.ΤΧ. Ταξίαρχο Στυλιανό Καλαϊτζίδη για τη βοήθεια και τη συμπαράστασή του, καθώς επίσης και το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γ.Κ.Ν. Άγιος Ανδρέας για τη βοήθεια και την άψογη συνεργασία του με το Σύλλογό και την Τράπεζα Αίματος.