Μια αναφορά στις πυρηνικές κεφαλές για τον Άραξο ήταν ικανή για να εκτροχιάσει την ενότητα στη συγκέντρωση που έγινε στον Καστελόκαμπο για την υπόγεια γραμμή χάραξης του σύγχρονου τρένου. 

Όλα ξεκίνησαν όταν μέλος του πολιτιστικού συλλόγου του Αγίου Διονυσίου σηκώθηκε για να μιλήσει, όμως κατά τη διάρκεια της ομιλίας της αναφέρθηκε σε αυτό το θέμα. Το γεγονός, ξεσήκωσε τα στελέχη και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που έδωσαν το παρών στη συγκέντρωση και θεωρώντας ότι η εκδήλωση αυτή είναι κομματική και πρόσκειται στο ΚΚΕ και στη δημοτική αρχή, αποφάσισαν να φύγουν. 

Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, ακολούθησαν και στελέχη δημοτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης που από την αρχή έχουν δηλώσει ότι είναι υπέρ της υπόγειας χάραξης. Προηγήθηκε η αναφορά του Κώστα Πελετίδη στην ομιλία του για ζιζάνια που υπονομεύουν τον αγώνα.

Η συγκέντρωση διακόπηκε νωρίτερα, ωστόσο, οι αποφάσεις πάρθηκαν. Η βασικότερη από αυτές αφορά ένα μεγάλο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας που θα γίνει στην πλατεία Γεωργίου. 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η υπόγεια χάραξη και η στάση της πόλης για την άφιξη του σύγχρονου τρένου αποτελεί ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου και όχι μόνο της δημοτικής αρχής. Κατά συνέπεια απαιτείται ενότητα και η καταπολέμηση των ζιζανίων, με την αναφορά του Κώστα Πελετίδη να βρίσκει μετά από λίγη ώρα στόχο...