Ένα κόσμημα βοηθά στην ενίσχυση της φυσικής ομορφιάς των γυναικών. Προσφέρουν ένα μοναδικό στυλ στην κάθε μία και συμβάλουν σε μεγάλο βαθμό στην αυτοπεποίθηση της.

Τα χειροποίητα κοσμήματα Mano Libera τονίζουν τη θηλυκότητα. Τα σχέδια διαθέτουν περίπλοκες λεπτομέρειες και είναι όλα κομψά και αριστοκρατικά!

Η δημιουργική ομάδα του Mano Libera σχεδιάζει με πάθος χειροποίητα κοσμήματα που ξεχωρίζουν και μπορούν να κάνουν κάθε γυναίκα να αισθάνεται όμορφη και ιδιαίτερη, σε κάθε της εμφάνιση.

Ημιπολύτιμοι λίθοι, κρύσταλλα, πέρλες,και όλες οι νέες τάσεις της σεζόν. Βραχιόλια στον αργαλείο με σχέδια, σκουλαρίκια, βραχιόλια με πέρλες, αλλά και πολύσειρα κολιέ με αλυσίδες είναι μερικές από τις προτάσεις για αυτό τον χειμώνα.


Την Κυριακή πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η έκθεση κοσμημάτων Mano Libera στο Κομμωτήριο "Κωνσταντίνα" στην οδό Μαυροκορδάτου 41-43 στην Πάτρα. Αν και η έκθεση ολοκληρώθηκε στο χώρο του κομμωτηρίου, εσείς μπορείτε να συνεχίσετε τις αγορές σας εκεί, αλλά και στο www.manolibera.gr

Σε ένα ιδιαίτερο χώρο με έντονο άρωμα γυναίκας, αρκετές κυρίες και όχι μόνο θαύμασαν από κοντά τα νέα σχέδια σε βραχιόλια, κρεμαστά σκουλαρίκια, κολιέ με αλυσίδες και πολλά άλλα.

Υπέροχα σχέδια σε βραχιόλια με χάντρες στον αργαλειό, μια τεχνική ιδιαίτερη που έκλεψε την παράσταση!

Μία μοναδική συλλογή από χειροποίητα κοσμήματα σχεδιασμένα με μοναδικό στυλ. Αποτελούν την τέλεια επιλογή για δώρα αυτές τις γιορτές!

Κομμάτια φτιαγμένα με όρεξη, μεράκι και πολλή έμπνευση!


Το κόσμημα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της προσωπικότητας μιας γυναίκας και αυτό τη δημιουργική ομάδα Mano Libera το γνωρίζει καλά.

Δημιουργούν με αγάπη και φαντασία ιδιαίτερα και πρωτότυπα χειροποίητα κοσμήματα μόνο για εσάς.

Μοναδικές χειροποίητες δημιουργίες όπως δαχτυλίδια, κολιέ, βραχιόλια και σκουλαρίκια.

Γνωρίζουν τις νέες τάσεις στο κοσμήματα που θα συμπληρώσουν και θα ολοκληρώσουν τις εμφανίσεις σας όλες τις ώρες.

Mano Libera... Δημιουργήστε μια μοναδική εμφάνιση, με χειροποίητα κοσμήματα, που ξεχωρίζουν.