Νέο χτύπημα για το Πατρινό Καρναβάλι και τους καρναβαλιστές του.

Έφυγε από τη ζωή ο Κωνσταντίνος Μαυροειδής της καρναβαλικής λέσχης, του πληρώματος 53, ένας από τους παλιούς καρναβαλιστές της Πάτρας που επί συναπτά έτη έβγαζε άρματα με το γκρουπ του και αποτέλεσε έναν από τους πυρήνες των καρναβαλικών ομάδων. 

Η είδηση του θανάτου του, σκόρπισε τη θλίψη στην κοινωνία της Πάτρας και το θρήνο στους καρναβαλιστές που είχαν δουλέψει και εργαστεί μαζί του στις αποθήκες του πρώην ΑΣΟ. Ήταν ένας από τους αυθεντικούς καρναβαλιστές, έχοντας ένα πλήρωμα που είχε σχηματίσει επί σειρά ετών τη δική του καρναβαλική ομάδα και που κάθε χρόνο είχε κάτι διαφορετικό και αξιόλογο να παρουσιάσει. 

Ήταν παντρεμένος με την νηπιαγωγό Κατερίνα Γεωργακάκη και είχαν αποκτήσει τέσσερα παιδιά. Ξεχώριζε για την ευγένεια του χαρακτήρα του και την καλοσύνη του. Πολυμήχανος, έβρισκε πάντα λύσεις, έφυγε από την ζωή όταν αισθάνθηκε ξαφνικά αδιαθεσία τα ξημερώματα της Δευτέρας.Πήγε στο νοσοκομείο, χωρίς όμως οι γιατροί να κατορθώσουν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Ο θάνατός του βύθισε στο πένθος και τη γειτονιά της Κανακάρη, τη συνοικία του Μαρκάτο, εκεί όπου δραστηριοποιούταν επαγγελματικά ο εκλιπών, έχοντας εμπορικό κατάστημα με λευκά είδη. Είναι ο δεύτερος θάνατος που βιώνει το Πατρινό Καρναβάλι μετά από αυτόν της Λουκίας Σιμονοβίκη, που έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Κυριακής.

Ο Κωνσταντίνος Μαυροειδής "έφυγε" σε ηλικία 58 ετών, εντελώς ξαφνικά.