Όλα έτοιμα για τα Χριστούγεννα και είναι γεγονός ότι μέχρι τώρα ο στολισμός έχει αφήσει αρκετά καλές εντυπώσεις στους Πατρινούς, παρά τα παράπονα που ακούγονται από κάποιους και την σύγκριση που κάνουν ορισμένοι με πόλεις που έχουν προχωρήσει σε μεγάλες κατασκευές και φωτεινό διάκοσμο.

Στην Πάτρα, όλα όσα βλέπουμε ανήκουν στην πόλη, στον δήμο της και αποτελούν προϊόν της δουλειάς που έχει γίνει από τους εργαζόμενους και τα συνεργεία του φορέα. Είδαμε τις τεράστιες μπάλες της Τριών Συμμάχων, το παραμυθένιο χωριό των ξωτικών στην πλατεία Όλγας, τα στρογγυλά φώτα της Παντανάσσης και αυτό που μένει να δούμε είναι το Χριστουγεννιάτικο χωριό της πλατείας Γεωργίου. 

Το χωριό που θα αποτελέσει το επίκεντρο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων. Οι εργασίες έχουν ξεκινήσει, το δέντρο μπήκε από την Παρασκευή, η φάτνη την επομένη και πλέον την Δευτέρα το μεσημέρι θα έχουμε την ευκαιρία να το δούμε ολοκληρωμένο. 

Ήδη σχεδόν το χωριό έχει τελειώσει. Απομένουν οι λεπτομέρειες. Και κάτι τελευταίο: Ο δήμος έχει προχωρήσει σε ενέργειες για να αποτρέψει τους βανδαλισμούς που κάθε χρόνο γίνονται. Ήδη τις νύχτες στην πλατεία Γεωργίου υπάρχει φύλακας ιδιωτικής εταιρείας που φυλάει το χωριό της πλατείας Γεωργίου, ενώ το ίδιο πρόκειται να γίνει για την πλατεία Όλγας και την Τριών Συμμάχων. 

Δείτε φωτογραφίες από τις τελευταίες προετοιμασίες στην πλατεία Γεωργίου: