Η Νομαρχιακή Επιτροπή Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ ακολουθώντας τον οδικό χάρτη προς το 3ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ και μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της 1ης συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία απευθύνει προσκλητήριο ένταξης στο κόμμα, στους χιλιάδες πολίτες που έδωσαν μαζί τις πολιτικές και κοινωνικές μάχες των τελευταίων ετών.

"Επιδιώκουμε το επικείμενο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ να είναι ένα ιστορικό συνέδριο για την Αριστερά στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Ένα συνέδριο τομής και συνέχειας, αντάξιο των προσδοκιών του αριστερού και προοδευτικού κόσμου, με αντιστοίχιση στις ανάγκες και τις απαιτήσεις της εποχής.

Η ενεργή εμπλοκή τόσο των νυν μελών του ΣΥΡΙΖΑ και των συντρόφων-ισσών που συμμετέχουν στην Προοδευτική Συμμαχία, όσο και η προσέλκυση εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών που μας στήριξαν στις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις αποτελεί την πρώτη προϋπόθεση επιτυχίας του εγχειρήματός μας.

Για αυτό και οργανώνουμε στο πλαίσιο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική συμμαχία από κοινού με όλες τις δυνάμεις που πορευτήκαμε μαζί την καμπάνια ανασυγκρότησης, διεύρυνσης και μαζικοποίησης του κόμματος μας.

Επιδιώκουμε έναν πλούσιο προσυνεδριακό διάλογο που θα συνδυαστεί με μια πλατιά απεύθυνση στους προοδευτικούς πολίτες να ενταχτούν ως μέλη και να στηρίξουν με την ενεργή τους παρουσία το Κόμμα.

Στο πλαίσιο αυτό συγκροτούμε την Νομαρχιακή Επιτροπή Ανασυγκρότησης Αχαΐας με τη συμμετοχή των μελών της ΝΕ, των νυν Βουλευτών του νομού, των πρώην Βουλευτών, των συντρόφων και συντροφισσών που ήταν υποψήφιοι στις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις, των συντρόφων και συντροφισσών από την Προοδευτική Συμμαχία και τον ευρύτερο αριστερό και προοδευτικό χώρο.

Η Νομαρχιακής Επιτροπής Ανασυγκρότησης Αχαΐας θα προχωρήσει στην πρώτη της συνεδρίαση την Δευτέρα 9η Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 6:30 μμ στον 5ο όροφο των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ στην Πάτρα, Αλεξάνδρου Υψηλάντη 216 και Γούναρη.", αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Η σύνθεση της Νομαρχιακής Επιτροπής Ανασυγκρότησης Αχαΐας έχει ως εξής: