Την άλλη Κυριακή 15 Δεκεμβρίου οι συνάδελφοι Οικονομολόγοι προσέρχονται στις κάλπες στις πρωτεύουσες των νομών από τις 08:00 το πρωί ως τις 18:00 το απόγευμα έχοντας μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα.

Η παράταξη μας, (ΠΔΣΟ) Προοδευτική Δημοκρατική Συνεργασία Οικονομολόγων, ανανεωμένη με καινούργια πρόσωπα και σύγχρονες ιδέες στέκεται δίπλα στις ανάγκες των Οικονομολόγων του σήμερα & του αύριο.

Η παράταξη μας προφανώς αναγνωρίζει ως πολιτικό φορέα το #Κινημα #Αλλαγής μιας και προερχόμαστε όλοι μας από τα σπλάχνα του ΠΑΣΟΚ και δεν ευαγγελιζόμαστε δήθεν ανεξαρτησίες και ακηδεμόνευτες πορείες.

Δηλώνουμε βαθιά εξαρτημένοι από την αγάπη μας για το επιμελητηριο και την ανάγκη να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα του κλάδου μας χωρίς παρωπίδες και χωρίς πάτρωνες να καθοδηγούν τα βήματα μας.

Παρακαταθήκη μας είναι σαφώς όλες οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις του παρελθόντος που εφάρμοσε η ΠΑΣΚΟ στο πέρασμα των χρόνων στο Οικονομικο Επιμελητηριο.

Κρατάμε τα θετικά του παρελθόντος και ατενίζουμε με αισιοδοξία το μέλλον με μοναδικό μας μέλημα να σταθούμε αντάξιοι των προσδοκιών όλων των συναδέλφων μας.

Ραντεβού στις κάλπες την άλλη Κυριακή!!!