Νεκρός βρέθηκε ένας ηλικιωμένος άνδρας μέσα στην οικεία του το πρωί του Σαββάτου στο χωριό Μαντασιά Δομοκού. Το πτώμα, μάλιστα, ήταν σε προχωρημένη σήψη.

Σύμφωνα με το lamiareport, δύο αλλοδαποί έτυχε να περνούν από το σπίτι του 72χρονου, όταν αισθάνθηκαν μια έντονη δυσοσμία να προέρχεται από το σπίτι και προσπάθησαν να κοιτάξουν από το παράθυρο, ενώ χτύπησαν και την πόρτα που ήταν κλειδωμένη. Στην συνέχεια, ειδοποιήθηκε το αστυνομικό τμήμα Δομοκού, με τους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο να βρίσκονται μπροστά σε ένα μακάβριο θέματα.

Γιατί δεν τον αναζήτησε κανείς

Το πτώμα του άνδρα βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη και μάλιστα ήταν τόσο προχωρημένη η αποσύνθεση που χρειάστηκε να γίνει λήψη βιολογικού υλικού για την ταυτοποίηση του, ενώ παραγγέλθηκε και νεκροψία – νεκροτομή. Δίπλα στο πτώμα βρέθηκε, επίσης, μία καραμπίνα, που παραπέμπει σε αυτοκτονία.
Σύμφωνα με μαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής, ο ηλικιωμένος ιδιοκτήτης συνήθιζε να απουσιάζει για μεγάλα χρονικά διαστήματα από το σπίτι του και γι’ αυτό δεν ανησύχησε κανείς ούτε αυτή την φορά, πιστεύοντας πως έλειπε πάλι.