Ο Κώστας Φραγκολιάς αν και βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας, την προσωπική ζωή του προσπαθεί να την κρατήσει μακριά από αυτά.

Ο ηθοποιός, ο οποίος βρίσκεται και στην πρωινή εκπομπή «Happy Day» του Alpha, μίλησε για το αν νιώθει σταρ, ενώ αποκάλυψε αν σκέφτεται να παντρευτεί και να κάνει παιδιά.

Στο παρελθόν, θυμάμαι περιστατικό, από γνωστό μαγαζί στην περιοχή του Ψυρρή, που είχες πάει με την Άννα Βίσση, πετάχτηκες έξω από παράθυρο και τα έβαλες με τους ανθρώπους που ήθελαν να απαθανατίσουν τη δημόσια εμφάνιση σας, σε κάμερες και φωτογραφικούς φακούς, ενώ ζητούσαν και κάποιες δηλώσεις σου.

«Αυτό δεν το θυμάμαι...»

-Παλαιότερα αντιδρούσες σε ό,τι αφορούσε στην προσωπική σου ζωή, στις κάμερες, στις φωτογραφίες και στις ανάλογες ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

«Και αντιδράω ακόμα. Μάλιστα, πολλές φορές χαίρομαι που έχω την ελευθερία στην εκπομπή, που γίνονται διάφορα με διάφορους, οι οποίοι θέλουν να αποκρύψουν την προσωπική τους ζωή και αντιδρούν «άσχημα», αλλά και χωρίς εισαγωγικά, τους δικαιολογώ και προσπαθώ να τους δικαιολογήσω, γιατί καταλαβαίνω πώς αισθάνονται, έχω υπάρξει σε αυτήν τη θέση».

-Λόγω της θέσης σου αυτής, θεωρείς ότι είσαι ευνοημένος στο να μην «μπαίνουν» τόσο πολύ στην προσωπική σου ζωή;

«Όχι πια, γιατί είναι τόσο γνωστή και όταν ο άλλος με βλέπει κάθε μέρα... Δεν νομίζω ότι αφορά πια η ζωή μου. Τότε ήμουν μ' έναν πολύ γνωστό άνθρωπο, ο οποίος ήταν σταρ, τώρα δεν συντρέχει αυτός ο λόγος, ούτε εγώ ούτε ο άνθρωπος που είμαι μαζί του είναι σταρ».

- Δεν νιώθεις σταρ;

« Όχι, μωρέ, τι σταρ είμαι;».

-Έχει συμβεί να γνωρίζεις την αλήθεια για κάποια είδηση, ενώ μπορεί το ρεπορτάζ να λέει άλλα κι έχεις αναγκαστεί να την αποκρύψεις για κάποιο λόγο;

«Ναι, αμέ».

- Πώς αισθάνεσαι εκείνη τη στιγμή;

«Μπορώ και το ελέγχω εύκολα, μπορώ να μη μιλήσω. Δεν μπορώ να κρατήσω ένα μυστικό, κάτι που μου έχει εμπιστευτεί κάποιος;».

-Την προσωπική σου ζωή την κοινοποιείς πλέον και στα social media. Ανεβάζεις φωτογραφίες με την αγαπημένη σου, σε διακοπές και σε προσωπικές στιγμές... Το κάνεις για να αποφύγεις το... κυνηγητό;

«Όχι, γιατί δεν έχω να κρύψω κάτι».

-Θα παντρευτείς;

«Δεν ξέρω, δεν μπορώ να σ' το απαντήσω τώρα αυτό, το αν ήρθε η ώρα να παντρευτώ και να κάνω ένα παιδί, το σκέφτομαι πάντως, γιατί είναι κάτι που το θέλω».

-Άρα μένει η πρόταση γάμου;

«Δεν έχει σχέση αυτό, άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Άλλο το παιδί, άλλη η πρόταση γάμου. Είναι τελείως διαφορετικά κεφάλαια».

-Μπορεί να έρθει ένα παιδί στη ζωή σου χωρίς γάμο;

«Ναι, αυτό είναι κάτι που σκέφτομαι περισσότερο. Σε έντυπο θα είσαι η πρώτη που θα το ανακοινώσω, όσο για την τηλεόραση, θα τιμήσω το μέσο όπου βγάζω το ψωμί μου, στην εκπομπή που είμαι θα το πω, εκεί θα το αποκαλύψω», είπε στο Λοιπόν.