Ο Sin Boy, μετά την τεράστια επιτυχία που κατάφερε να κάνει στην Ελλάδα και το δημόσιο ξέσπασμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποφάσισε να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μάλιστα, οι συνάδελφοι του δήλωναν πως από τότε που πήρε την απόφαση αποτραβηχτεί, δεν γνωρίζανε που βρίσκεται. Βέβαια, ο Ypo είχε δηλώσει πως παρόλο που δεν είχε επαφές μαζί του, έχει ακούσει πως ο τραγουδιστής βρισκόταν στην γενέτειρά του, την Αλβανία.

Τελικά, αυτές οι φήμες επιβεβαιώθηκαν αφού πριν από λίγες μέρες, ο Sin Boy επέστρεψε με ένα νέο τραγούδι, στο οποίο συνεργάζεται μαζί με την τράπερ, Rina. Οι στίχοι του τραγουδιού είναι ερωτικοί και δεν έχουν καμία σχέση με τα προηγούμενα τραγούδια που είχε κυκλοφορήσει ο Sin Boy.

Η τραγουδίστρια Rina ή αλλιώς Sin Girl ανέβασε φωτογραφίες στον νέο της λογαριασμό στο Instagram στις οποίες είναι αγκαλιά με τον Sin Boy. Συγκεκριμένα, στη μία βρίσκονται σε φαστφουντάδικο με αλβανικές πινακίδες, όπου και τον φιλάει τρυφερά, ενώ στη δεύτερη βρίσκονται αγκαλιά στην αίθουσα ενός κινηματογράφου, δείχνοντας στους εκατοντάδες χιλιάδες φαν του τραγουδιστή ότι αυτό που έχουν είναι κάτι παραπάνω από μία μουσική συνεργασία.Sin boy x Rina - Tentacion (Official Video Clip)