Στο Λονδίνο για τον διεθνή διαγωνισμό Miss World 2019, βρίσκεται η Σταρ Ελλάς 2019, Ραφαέλα Πλαστήρα.

Η 26χρονη Τρικαλινή, η οποία κέρδισε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς στα καλλιστεία που πραγματοποιήθηκαν τον Οκτώβριο, είναι έτοιμη να εκπροσωπήσει τη χώρα μας και να διαγωνιστεί με άλλες εντυπωσιακές κοπέλες, για να αναδειχθεί η ομορφότερη γυναίκα του κόσμου.

Πριν από τον διαγωνισμό, όλες οι διαγωνιζόμενες που παίρνουν μέρος, δίνουν διάφορες συνεντεύξεις, με σκοπό να τις γνωρίσει καλύτερα ο κόσμος. Σε μία από αυτές, η Ελληνίδα Σταρ Ελλάς, συγκλόνισε μιλώντας για την κακοποίηση που δέχτηκε από πρώην σύντροφό της.

Δείτε τη συγκλονιστική εξομολόγηση της Σταρ Ελλάς 2019:

Συγκεκριμένα, όταν η Ραφαέλα Πλαστήρα ρωτήθηκε «ποια ήταν η μεγαλύτερη πρόκληση που είχε να αντιμετωπίσει στη ζωή της», η ξανθιά καλλονή μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της, αποκάλυψε τις δύσκολες στιγμές που έζησε πρόσφατα, καθώς ο πρώην σύντροφός της, την κακοποιούσε τόσο σωματικά, όσο και ψυχολογικά.

«Πριν από περίπου δύο μήνες βρισκόμουν σε μια τοξική σχέση με ένα άτομο, το οποίο με κακοποιούσε σωματικά και ψυχολογικά. Συνέχεια μου έλεγε ότι δεν είμαι αρκετά καλή ή αρκετά όμορφη. Δραπέτευσα από αυτή την τοξική σχέση, οπότε θέλω να πω στις υπόλοιπες γυναίκες που έχουν κακοποιηθεί ότι δεν είναι μόνες και κάθε είδος βίας δεν είναι αποδεκτό», ανέφερε χαρακτηριστικά η Σταρ Ελλάς 2019.

«Κατάφερες να ξεφύγεις και τώρα είσαι εδώ. Είσαι πολύ γενναία», της είπε η δημοσιογράφος προσπαθώντας να την ηρεμήσει.


Ραφαέλα Πλαστήρα: "Ο πρώην μου με κακοποίησε σωματικά και ψυχολογικά"