Έγινε και αυτό στο παρασκήνιο της πρόσκλησης που είχαν τα στελέχη του κάθε κόμματος από τους ευρωβουλευτές τους, για τα εκπαιδευτικά σεμινάρια που πραγματοποιήθηκαν στις Βρυξέλλες για την ενημέρωση της λειτουργίας του Ευρωκοινοβουλίου. 

Οι Αχαιοί προσκεκλημένοι του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρου Κόκκαλη έμεναν στο ίδιο ξενοδοχείο με τους αντίστοιχους προσκεκλημένους της Έυας Καϊλή του Κινήματος Αλλαγής.

Έτσι, ήταν επόμενο να βρεθούν μαζί και να τα πουν στους διαδρόμους του ξενοδοχείου, καθώς εκτός των άλλων οι περισσότεροι από αυτούς γνωρίζονται μεταξύ τους. 

Βλέπετε, τα συγκεκριμένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ήταν πρώην ΠΑΣΟΚ. Έτσι είχαν αρκετά να πουν μεταξύ τους. Η κουβέντα κυλούσε όμορφα και ωραία και φυσικά στο επίκεντρο δεν θα μπορούσε να μην ήταν ο χώρος της κεντροαριστεράς και των προοδευτικών δυνάμεων. Όλα όμως άλλαξαν όταν Αχαιός του ΣΥΡΙΖΑ, πρώην ΠΑΣΟΚ, τόνισε ότι ο ίδιος παραμένει Παπανδρεϊκός. 

Τότε ήταν που η ατμόσφαιρα ηλεκτρίστηκε με τους Αχαιούς του Κινήματος Αλλαγής να θεωρούν ότι τους εμπαίζει. Μάλιστα, με ένα από τα στελέχη του ΚΙΝΑΛ έγινε σοβαρό φραστικό επεισόδιο με το συγκεκριμένο μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και μόνο χάρης στην ψυχραιμία των υπολοίπων τα πράγματα δεν έγιναν ακόμα χειρότερα.

Βλέπετε, κάποιες ελληνικές συνήθειες δεν ξεχνιούνται ακόμα και στις Βρυξέλλες. Πόσο μάλλον όταν πατούν σε κάλους που πονούν ακόμα...