Θα έχει να το λέει και στα παιδιά του το ζευγάρι που βγαίνοντας από το δημαρχείο της Πάτρας, το απόγευμα της Παρασκευής, είδε 400 περίπου και πλέον αντιεξουσιαστές να τους πλησιάζουν, φορώντας κράνη και μαντίλια στα πρόσωπά τους. 

Ορισμένοι μάλιστα από αυτούς, στο πλαίσιο της πορείας που ήταν σε εξέλιξη είχαν στα χέρια τους ξύλα και κοντάρια, αλλά και σακίδια στους ώμους. Το ζευγάρι δεν πτοήθηκε από την πορεία των αναρχικών, βγήκε για τις καθιερωμένες φωτογραφίες, μαζί με τους καλεσμένους του, ενώ οι αντιεξουσιαστές ξεκίνησαν να τους χειροκροτούν και να τους δίνουν συγχαρητήρια, αλλά και ευχές

Σύμφωνα με τα όσα μάθαμε, γαμπρός ήταν ο Γιώργος Γεωργόπουλος, παλιός πρωταθλητής της πυγμαχίας της Παναχαϊκής και ένας από τους καλύτερους αθλητές που έχουν ανέβει την τελευταία δεκαετία στα ρινγκ, ο οποίος παντρεύτηκε την καλή του, Νικολίνα Μαρκουίζου. Τα δύο παιδιά αγαπημένα και ερωτευμένα αποφάσισαν να κάνουν το γάμο τους σε στενό κύκλο, στο δημαρχείο της Πάτρας, με λιγοστούς καλεσμένους. 

Όμως λόγω της τροπής που πήρε αυτή η ιδιαίτερη στιγμή και για τους δύο, με τη συνάντηση με τους αντιεξουσιαστές και το σκηνικό με το χειροκρότημα,  ο γάμος τους έγινε θέμα σε όλα τα πανελλήνια μέσα ενημέρωσης και το έμαθε όλη η Ελλάδα.

Μια ακόμα απόδειξη, με έναν απρόσμενο και διαφορετικό τρόπο, ότι η αγάπη και ο έρωτας ανθίζουν ακόμα και μέσα σε ένα πεδίο μάχης, κερδίζοντας πολλές φορές το μίσος και την αντιπαλότητα. 

Ευχές για βίον ανθόσπαρτο και καλούς απογόνους και από εμάς στο νιόπαντρο ζευγάρι.