Ένα μικρό μαγικό παραμυθένιο χωριό στήθηκε στην πλατεία Όλγας και ήρθε για να δώσει το δικό του χριστουγεννιάτικο χρώμα, σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Πάτρας. 

Πρόκειται για το χωριό των ξωτικών, με τα ξύλινα σπιτάκια και τις παιδικές φιγούρες, τους καλικάντζαρους, τη γιαγιά, τους χιονανθρώπους, τους πύργους και τα στρατιωτάκια και τόσα ακόμα που στο σύνολό τους έχουν συνθέσει ένα υπέροχο χριστουγεννιάτικο σκηνικό στο πλαίσιο του παιδότοπου που θα λειτουργεί εκεί όλες τις γιορτινές μέρες που έρχονται. 

Οι περισσότερες από τις κατασκευές που στήθηκαν στην πλατεία Όλγας είναι των περασμένων ετών, που όμως έχουν ανασκευαστεί και συντηρηθεί. Υπάρχουν όμως και αρκετές καινούριες που ήρθαν για να δέσουν με τις παλιές. Από αυτές, ξεχωρίζει, το έλκηθρο με τα ελάφια που πραγματικά είναι υπέροχο. 

Δίπλα σε αυτό το παραμυθένιο χωριό έχουν μπει και ξύλινα τραπέζια για τα παιδιά και τους γονείς τους, που ήδη έχουν ξεκινήσει από το μεσημέρι του Σαββάτου να το επισκέπτονται. Το χωριό των ξωτικών στην πλατεία Όλγας θα είναι ένα από τα τρία κύρια επίκεντρα της χριστουγεννιάτικης Πάτρας, μαζί με το χωριό της πλατείας Γεωργίου και το στολισμό της Τριών Συμμάχων. 

Δείτε φωτογραφίες: