Ξεκίνησαν σήμερα, Σάββατο, υπό βροχή, οι εργασίες για τον γιορτινό στολισμό της πλατείας Γεωργίου και άλλων πλατειών της Πάτρας ενόψει των Χριστουγέννων. 

Δεκάδες εργαζόμενοι από υπηρεσίες του Δήμου, εργάζονταν από το πρωί, μετατρέποντας την πλατεία Γεωργίου σε εργοτάξιο, για την τοποθέτηση του χριστουγεννιάτικου δένδρου, την κατασκευή του χριστουγεννιάτικου χωριού και την τοποθέτηση φωτεινού διάκοσμου.

Όλες οι κατασκευές έγιναν στα εργαστήρια του Δήμου από τους ίδιους τους εργαζόμενους.

Παρόντες στις εργασίες, σήμερα στην πλατεία Γεωργίου, ήταν ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Παναγιώτης Μελάς.


Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε όλους τους εργαζόμενους για την δουλειά τους και τους ευχήθηκε καλές γιορτές.

Διάκοσμος θα τοποθετηθεί σήμερα και αύριο και στις πλατείες Εθνικής Αντίστασης (πρώην Όλγας) και Τριών Συμμάχων, ενώ ήδη από προχθές είχε ξεκινήσει η τοποθέτηση του γιορτινού γραμμικού φωτισμού στην οδό Παντανάσσης. 

Τα εγκαίνια του χριστουγεννιάτικου χωριού θα γίνουν την Τρίτη 10 Δεκέμβρη με παράλληλες εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων. 

Ο Δήμος με τον Πολιτιστικό Οργανισμό έχουν προγραμματίσει στολισμό και εκδηλώσεις και σε άλλες πλατείες και οδούς της πόλης και στις συνοικίες, όπως η πλατεία στην περιοχή του γηπέδου της Παναχαϊκής, και η πλατεία στις εργατικές κατοικίες Ταραμπούρα.