Κάποιοι ευχαριστιούνται τόσο πολύ αυτές τις ημέρες χαράς που εκτός από τα δέντρα που τοποθετούν εντός του σπιτιού τους φροντίζουν να στολίσουν τα μπαλκόνια τους με εντυπωσιακά χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια.

Μία βόλτα από την Άνω πόλη, στα δρομάκια του Βλατερού, θα συναντήσετε ένα μπαλκόνι που σίγουρα θα σας κεντρίσει την προσοχή.

Έχοντας μπει για τα καλά στο mood στολισμού θα σταθούμε και θα χαζέψουμε για λίγο το συγκεκριμένο μπαλκόνι με τα πολλά φωτάκια στην οδό Δερβενακίων.

Σίγουρα θα αναρωτηθείτε τι το διαφορετικό έχει το συγκεκριμένο μπαλκόνι, τόσα άλλα είναι στολισμένα και φωταγωγημένα αυτές τις ημέρες στην πόλη.

Το συγκεκριμένο μικρό μπαλκόνι στην περιοχή του Βλατερού δεν είναι συνηθισμένο ή μάλλον καλύτερα οι ένοικοι του διαμερίσματος ξέρουν πως να κάνουν την κατοικία τους να ξεχωρίσει κάθε εποχή του χρόνου!

Πριν καιρό αυτό το μπαλκόνι είχε διακοσμηθεί με αρκετές χρωματιστές ανοιχτές ομπρέλες... και είναι και άλλες φορές που η εικόνα του μας έχει εκπλήξει ευχάριστα.

Το συγκεκριμένο μπαλκόνι λοιπόν δίκαια έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς για την συνοικία και όχι μόνο, με τους ενοίκους του να μας εντυπωσιάζουν κάθε φορά!