Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συνεργάζεται με το Σύλλογο Γονιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ» στη διοργάνωση εορταστικών εκδηλώσεων.

Το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019 θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή εορταστική εκδήλωση στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου, στην Πάτρα, με θέμα: «37 Χρόνια “ΦΛΟΓΑ” - Αγάπη δίχως όρους» και ώρα 10:00 π.μ - 02:00 μ.μ. Πρωταγωνιστές της συγκεκριμένης εκδήλωσης θα είναι οι μαθητές των Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων της Αχαΐας, οι οποίοι με τα τραγούδια, τα θεατρικά και τους χριστουγεννιάτικους πάγκους μετατρέπουν την εκδήλωση σε μια ανοιχτή Χριστουγεννιάτικη γιορτή για μικρούς και μεγάλους.

Επίσης, την Πέμπτη 12, την Παρασκευή 13 και το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019 θα πραγματοποιηθεί η Χριστουγεννιάτικη εορταγορά του Συλλόγου στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αχαΐας (Μιχαλακοπούλου 58).

Στόχος των δράσεων αυτών θα είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο στα παιδιά καθώς και η διάδοση του μηνύματος της «ΦΛΟΓΑΣ», η γνωστοποίηση του έργου της και η συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυσή του.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας, Χαράλαμπος Μπονάνος, δήλωσε: «Αξίζει δημόσιος έπαινος στο Σύλλογο ”Φλόγα”. Οι μικροί μας συμπολίτες, στον αγώνα της ζωής τους δεν είναι μόνοι, έχουν την απόλυτη στήριξή μας και η συμπαράταξη με τους γονείς τους, αποτελεί αυτονόητη ενέργεια. Στηρίζουμε τις δράσεις που διώχνουν τον φόβο και δυναμώνουν τη μάχη κατά της ασθένειας».