Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, μετά τη συμμετοχή του στο Τατουάζ, κάνει το νέο του επαγγελματικό βήμα στην τηλεόραση και μπαίνει στη σειρά του Ant1 «Αν ήμουν πλούσιος».

Ο ίδιος μιώντας πρόσφατα στην εκπομπή Το Πρωινό ανέφερε άλλων: «Υπάρχει δημιουργικό άγχος, γιατί είναι καινούργιο σετ, κάτι το οποίο είναι καινούργιο που μου ζητείται σα ρόλος. Μια πρόκληση για μένα, Μια μεγάλη τιμή να συνεργαστώ με αυτό το καστ των ηθοποιών και με αυτό το σταθμό», είχε πει.

Όσο για το ρόλο που υποδύεται;

Είναι ο Αντρέι Τζώρτζεβιτς. 35 χρονών, μεγαλωμένος στην Ελλάδα από Σέρβους γονείς. Πρώην αστυνομικός και νυν ιδιωτικός ντετέκτιβ. Ευφυής, μεθοδικός, πολυμήχανος και γοητευτικός. Αχίλλειος πτέρνα του το γυναικείο φύλλο. Είναι φαν του ποδοσφαίρου και πρώην παίκτης στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα.

Ο Αντρέι παίρνει τη ζωή πολύ στα σοβαρά, όπως και τις υποθέσεις που αναλαμβάνει να εξιχνιάσει. Κάθε υπόθεση γι’ αυτόν είναι προσωπική και η απόδοση δικαιοσύνης είναι ο μοναδικός στόχος του.

Στη σειρά έρχεται για να διερευνήσει, για λογαριασμό του οργανισμού της τυχερής τριπλέτας, το θέμα της Σμαράγδας καθώς υπάρχουν υποψίες ότι η ανήλικη έχει πέσει θύμα εκμετάλλευσης.