Συνελήφθη, προχθές το πρωί, στο Ευηνοχώρι, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, ένας 32χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών.

Ειδικότερα, ο δράστης προχθές το πρωί, διέρρηξε αποθήκη που βρίσκεται δίπλα σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, σε περιοχή του Αιτωλικού και αφαίρεσε μια αντλία άντλησης υδάτων.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, οι οποίοι ενεργώντας αναζητήσεις, εντόπισαν τον δράστη στο Ευηνοχώρι και τον συνέλαβαν.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι ο 32χρονος διέπραξε επιπλέον τις παρακάτω κλοπές σε περιοχές του Αιτωλικού:

  • Την 24-06-2019 τα ξημερώματα, αφαίρεσε από αγρόκτημα ένα ποτιστικό εξάρτημα.
  • Την 2-2-2019, το απόγευμα, αφαίρεσε μοτοσικλέτα ημεδαπού,
  • Από την 02-12-2019 έως την 03-12-2019, εισήλθε σε καφενείο ημεδαπού και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των (25) ευρώ, δυο κινητά τηλέφωνα, (20) φιαλίδια - μινιατούρες αλκοολούχων ποτών, ένα φακό και δυο αλυσίδες αλυσοπρίονου.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του δράστη, παρουσία δικαστικού λειτουργού, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν πλήθος κλεμμένων αντικειμένων τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες, προκειμένου να διαπιστωθεί, εάν συμμετείχε και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.