Στις αρχές του καινούργιου χρόνου θα επιστρέψει στο τηλεοπτικό τοπίο το ριάλιτι μόδας σε μία προσπάθεια του ΣΚΑΪ να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασής του στην απογευματινή ζώνη.

Αν και το «My Style Rocks» δεν ήταν στον αρχικό προγραμματισμό του ΣΚΑΪ τελικά οι επιδόσεις του σταθμού στην απογευματινή ζώνη έκανε τα στελέχη να το… επιστρατεύσουν.

Κι ενώ πολλοί και πολλές ακούγονται ότι θα πάρουν θέση στην κριτική επιτροπή η μεγάλη «μάχη» γίνεται για την παρουσίαση.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου πολύ κοντά σε συμφωνία είναι η Ευαγγελία Αραβανή που παρουσίασε τον πρώτο κύκλο του ριάλιτι μόδας κερδίζοντας δικαιολογημένα θετικές κριτικές αλλά στη συνέχεια βρέθηκε στο OPEN για να παρουσιάσει το «Project Runway» που δικαιολογημένα πέρασε… απαρατήρητο.

Βέβαια η παρουσιάστρια ανήκει ακόμα στο δυναμικό του OPEN αλλά η συνεργασία λήγει πολύ σύντομα οπότε, αν δεν υπάρξει άλλη εμπλοκή, θα «μετακομίσει» και θα είναι αυτή που θα καλωσορίσει τους τηλεθεατές στον καινούργιο κύκλο του ριάλιτι μόδας.

Πάντως για την ιστορία να αναφέρω ότι η «Acun Medya» έκανε επαφές και με πολλά ακόμα πρόσωπα ενώ στελέχη της τούρκικης εταιρείας παραγωγής θέλουν την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, πρόταση που όπως φαίνεται δεν άρεσε στο Φάληρο, αντίθετα με την Ευαγγελία Αραβανή που έτσι βρίσκεται πολύ κοντά στην τελική συμφωνία…!

Πηγή: newsit.gr